پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
LG Optimus G
نوشته شده در پنج شنبه 16 خرداد 1398
بازدید : 343
نویسنده : aryan
 
بعد از یک هفته زندگی با Optimus G LG از خودمان می‌پرسیم آیا موبایل زیباتری وجود دارد؟ جواب فقط يك چيز است: شاید 4 Nexus. وقتی درباره Optimus G حرف می‌زنیم باید هر آنچه که تا به حال درباره توانایی باتری در یک گوشی موبایل می‌دانیم، کنار بگذاریم.
 


 


:: موضوعات مرتبط: موبایل , جدید ترین , بهترین , اخبار , فناوری , نرم افزار , رقابت , مقایسه , طراحی , smart , آشنایی با برند ها , معرفی , ,
:: برچسب‌ها: گوشی موبایل , گوشی هوشمند , ال جی , اپتیموس , نکسوس , آندروید , Optimus G LG , LG Optimus G ,



بازدید : 282
نویسنده : aryan
 
اندروید، اپل یا ویندوزفون؟ هر سه این سیستم عامل ها، نقاط قوت و ضعف خودشان را دارند و چیزی که مشخص می کند کدام سیستم عامل بهتر است، نوع کاربری شما و انتظاراتی است که از موبایلتان دارید. هر کدام از این گزینه ها می توانند گزینه برتر باشند


انتخاب بهترین سیستم عامل موبایل
 

انتخاب بهترین سیستم عامل موبایل
 


اندروید


انتخاب بهترین سیستم عامل موبایل


ویندوزفون

برای گوشی های هوشمند مایکروسافت




انتخاب بهترین سیستم عامل موبایل


 

:: موضوعات مرتبط: تکنولوژی , موبایل , تبلت , بهترین , سیستم عامل , فناوری , نرم افزار , ,
:: برچسب‌ها: سیستم عامل , بهترین سیستم عامل , موبایل , اندروید , اپل , ویندوز فون , ios , ANDROID , WINDOWS PHONE , MOBILE , WINDOWS , APPLE , بلک بری , آی و اس , ای او اس , ای و اس ,



پس اینستاگرام که میگن اینه
نوشته شده در چهار شنبه 15 خرداد 1398
بازدید : 399
نویسنده : aryan
 
اینستاگرام» یا مخففش «اینستا». اگر اهل موبایل و عکاسی با موبایل باشید، شاید این کلمه را زیاد شنیده باشید اما ندانید که چیست و چکار می کند. شاید هم یکی از طرفداران پروپا قرصش باشید.اینجا سعی داریم چند نکته را به شما بگوییم تا بتوانید از این برنامه بهترین استفاده را بکنید.
 


همشهری جوان:

«اینستاگرام» یا مخففش «اینستا». اگر اهل موبایل و عکاسی با موبایل باشید، شاید این کلمه را زیاد شنیده باشید اما ندانید که چیست و چکار می کند. شاید هم یکی از طرفداران پروپا قرصش باشید. اگر از گروه اول هستید، جانم برایتان بگوید که ایسنتاگرام یک اپلیکیشن ادیت عکس و به اشتراک گذاری آن است که روی گوشی هایی با سیستم عامل آندروید و iOS نصب می شودو این امکان را به شما می دهد که از زندگی روزانه خود، «خوب» عکاسی کنید و با دوستانتان به اشتراک بگذارید. اینجا سعی داریم چند نکته را به شما بگوییم تا بتوانید از این برنامه بهترین استفاده را بکنید.

 

عکس های خوب بگذارید و اجازه دهید هر کسی از هر جای دنیا، عکس شما را ببیند و لذت ببرد. اولین قدم این است که این برنامه را روی گوشی خود نصب کنید. هر وقت نصبش تمام شد، سراغ ادامه متن بروید. این را هم در نظر داشته باشید اینجا منظور ما از «ادیت»، کوچک کردن بینی و بردن چین و چروک پوست صورت نیست. ادیت عکس از لحاظ رنگ مد نظر ماست.

جهت دانلود به ادامه بروید

 

اینستا گرام که میگن اینه
 


:: موضوعات مرتبط: موبایل , بهترین , اخبار , فناوری , نرم افزار , دانلود ios , ,
:: برچسب‌ها: اینستاگرام , عکاسی , عکس , دوربین , اینستا , موبایل , CAMERA , INSTAGRAM ,



همه لذت های HTC One
نوشته شده در چهار شنبه 15 خرداد 1398
بازدید : 328
نویسنده : aryan
 
بزرگ‌ترین قابلیت برجسته این گوشی، دوربین آن است – یک دوربین 4 مگاپیکسل اولتراپیکسل. بله شاید رزولوشن این دوربین بسیار پایین به نظر برسد اما این دوربین قابلیتی در خود دارد که برای دومین بار است در صنعت دوربین های موبایل شاهد آن هستیم.
 


برترین ها:

اچ‌تی‌سی وان، همانطور که از نامش نیز می‌توان حدس زد یکی از شاهکارهای این شرکت تایوانی است. با ترکیب سنت‌های قدیمی اچ‌تی‌سی همچون بدنه یکپارچه آلومینیومی و جدیدترین فناوری‌های جدید – که برخی از آنها انحصاری نیز هستند – این گوشی هوشمند زیبا به یکی از بهترین اسمارت‌فون‌های موجود در بازار تبدیل شده است.

 

بزرگ‌ترین قابلیت برجسته این گوشی، دوربین آن است – یک دوربین 4 مگاپیکسل اولتراپیکسل. بله شاید رزولوشن این دوربین بسیار پایین به نظر برسد اما این دوربین قابلیتی در خود دارد که برای دومین بار است در صنعت دوربین های موبایل شاهد آن هستیم. به طوریکه این گوشی را همردیف گوشی هایی همچون نوکیا 808 PureView و لومیا 920 قرار می دهد.



طراحی و کیفیت ساخت

HTC One از نظر ظاهری بسیار شبیه Butterfly (فقط کمی جمع‌وجورتر) است و فقط کمی بهتر شده است. تفاوت اندازه این دو گوشی به دلیل صفحه‌نمایش 7/4 اینچ وان است. البته کیفیت آن همان  1080p و از نوع Super LCD3 است.

 


 

ظاهر One به سه قسمت تقسیم می‌شود – بخش میانی آن شامل صفحه نمایش پوشیده شده با شیشه ضدخش گوریلا است که با آلومینیوم از دو طرف احاطه شده است. بلندگوهای استریو و فناوری BoomSound  روی نوارهای آلومینیومی گوشی قرار دارند. اچ‌تی‌سی ادعا می‌کند این بلندگوها صدایی با قدرت 93 دسی‌بل از خود منتشر می‌کنند.

 

درست در زیر صفحه‌نمایش، روی شیشه دو کلید خازنی بازگشت و خانه قرار دارند. هیچ گونه کلید منو یا اپلیکیشنی در این قسمت وجود ندارد. برای سوئیچ کردن میان نرم‌افزارهای مختلف باید دوبار پشت‌سر هم روی کلید خانه کلیک کنید. عملکرد کلید منو نیز با لمسSense 5 قابل دسترسی است. با تغییر تنظیمات پیش‌فرض گوشی می‌توانید کاری کنید که با نگه داشتن کلید بازگشت، فهرست منو برایتان باز شود.

 


 

در بالای صفحه‌نمایش، دوربین دوم برای برقراری تماس تصویری و حسگرهای نور و مجاورت قرار دارند. بلنگوها هنگام برقراری تماس نقش هدفون را اجرا می‌کنند. دوربین دوم وان نیز همچون باترفلای 1/2 مگاپیکسل است و لنز 88 درجه دارد. این دوربین همچنین قابلیت فیلم‌برداری با کیفیت 1080p در حالت HDR را نیز دارد.

 


 

اچ‌تی‌سی وان از میکروسیم استفاده می کند که در در سینی کشویی در سمت چپ گوشی تعبیه شده است. همچون همیشه، شما به وسیله‌ای نیاز دارید تا بتوانید این سینی را باز کنید. در سمت راست گوشی شاهد کلیدهای زیاد و کم صدا هستیم که همچون کلیدهای گوش باترفلای بزرگ هستند. پورت میکرو یو‌اس‌بی و دهانی گوشی در پایین آن قرار دارند. پورت یو‌اس‌بی قابلیت MHL دارد، بنابراین می‌توانید از آن به عنوان خروجی تلویزیون اچ‌دی و هاست یو‌اس‌بی استفاده کنید.

 

 

 

میکروفون دهانی گوشی همزمان به میکروفون کنسل کننده نویز در پشت گوشی کار می‌کند. بعلاوه‌ی وظیفه از بین بردن نویز دهانی، میکروفون دوم نیز ردیابی می‌کند تا ببینید نویز محیطی چقدر است و به این ترتیب کیفیت صدای مکالمه را افزایش می‌دهد تا شنونده صدای کاربر را با وضوح بالا بشنود. در قسمت بالای گوشی، سوکت 3.5 میلی‌متری هدفون و کلید پاور و قفل گوشی قرار دارند.

 


 

این کلید قابلیت‌های جالبی دارد – علاوه بر آن، فرستنده  اینفرارد نیز هست. اچ‌تی‌سی، یک اپلیکیشن پیش‌فرض دارد که به کاربر اجازه می‌دهد تا دستگاه‌های صوتی و تلویزیون را کنترل کند. چند سال پس از فراموشی، به نظر می‌رسد پورت‌های اینفرارد دوباره به دنیای گوشی‌های موبایل بازگشته‌اند. البته این بار دیگر وظیفه انتقال اطلاعات را به عهده ندارند.

 

در پشت گوشی اچ‌تی‌سی وان، یک صفحه آلومینیومی وجود دارد که با خطوط پلاستیکی به سه قسمت تقسیم شده است. میکروفون کنسل کننده نویز در خط بالایی قرار دارد اما ستاره این محفل و خلاقیت اصلی موجود ر HTC One، دوربین آن است.

 


 

این دوربین لنز عریض 28 درجه با دیافراگم F/2.0 و حسگر ضدلرزش 4 مگاپیکسل و از همه مهم‌تر، فناوری «اولتراپیکسل» دارد. این نوعی سیستم پیشرفته برای دوربین است که نخستین بار آن را در گوشی PureView نوکیا دیده‌ایم. این فناوری لزوما بهتر از فناوری نوکیا نیست، فقط همچون نوآوری‌ای که نوکیا در گوشی خود به کار برد، بسیار نادر است و چیزی نیست که همه جا آن را ببینیم. ما هم همچون شما اعتقاد داریم 4 مگاپیکسل برای یک گوشی هوشمند بسیار کم است. اما باور کنید این مساله خیلی هم بد نیست.

 

اچ‌تی‌سی وان، باتری 2300 میلی‌آمپر ساعت نیز دارد که داخل بدنه آلومینیومی گوشی ثابت است. این باتری را نمی‌توان جابه جا کرد اما حدود 300 میلی‌آمپر ساعت بزرگ‌تر از باتری اچ‌تی‌سی Butterfly و میزان شارژدهی آن همچون گوشی اکسپریا Z سونی است.

 

اچ‌تی‌سی وان، 3/9 میلی‌متر ضخامت دارد و خمیدگی آن به عقب باعث شده تا باریک‌تر دیده شود. این گوشی خیلی خوب در دست می‌نشیند و اثر انگشت روی قاب آلومینیومی پشت آن نمی‌ماند. این موبایل هوشمند همچون گوشی‌های آی‌فون 4S یا  اچ‌تی‌سی باترفلای حدود 143 گرم وزن دارد. این وزن بسیار معقول است و باعث شده است گوشی بسیار بادوام به نظر برسد.

 



صفحه‌نمایش

اچ‌تی‌سی وان، صفحه‌نمایش 7/4 اینچ با کیفیت 1080p دارد. این اندازه حدود 12 درصد کوچک‌تر از نمایشگرهای 5 اینچ است اما تراکم تصویر آن به جای 469 پیکسل در هر اینچ، 441 پیکسل در هر اینچ است. البته افزایش شفافیت تصویر در نتیجه این تراکم تصویر چندان به چشم نمی‌آید. صفحه نمایش از نوع LCD3 است. اینکه اچ‌تی‌سی گوشی هوشمندی با نمایشگر عالی عرضه کرده است چندان مورد انتظار نبود. زاویه دید صفحه نمایش خوب است و رنگ ها عالی و کنتراست خوبی نیز دارد.

 


 

صفحه‌نمایش از چند لایه تشکیل شده است و هر لایه بسیار نزدیک به هم قرار دارند. این کار باعث شده است تا تصاویر بسیار نزدیک‌تر به سطح نمایشگر دیده شوند.

 

در مقایسه این نمایشگر با گوشی گلکسی اس سه سامسونگ، باید بگوییم گوشی سامسونگ کنتراست بالاتر و عمق رنگ‌های بیشتری دارد.

 


 

اچ‌تی‌سی وان، شفاف‌ترین نمایشگر را میان دیگر گوشی‌های هوشمند موجود در بازار دارد. خوانایی تصاویر نیز در این نمایشگر زیر نور آفتاب قابل قبول است. 

 



نسخه پنجم رابط کاربری Sense UI با مرکزیت BlinkFeed

سیستم‌عامل اچ‌تی‌سی وان، نسخه 4.1.2 اندروید است. اما مهم‌تر از آن رابط کاربری آن یعنی جدیدترین نسخه Sense  است. درست همچون سامسونگ، اچ‌تی‌سی ترجیح داده است به جای استفاده از برنامه‌های گوگل، قابلیت‌های ویژه خودش را به اندروید اضافه کند.

 


 

قفل صفحه نمایش از نظر ظاهری فرق کرده اما عملکردش همچون قبل است. ساعت، اطلاعات آب‌وهوایی و چهار میان‌بر (نه 5 تا) در صفحه وجود دارند. کاربر می‌تواند به جای اپلیکیشن، در مکان مخصوص شورت‌کات‌ها، فولدر بگذارد. قفل صفحه نمایش نیز تماس‌های از دست رفته و پیامک‌های دریافتی را نمایش می‌دهد. صفحه اصلی گوشی کاملا متفاوت از دیگر گوشی‌های اچ‌تی‌سی است. به طوریکه مرکز صفحه اصلی گوشی BlinkFeed  نامیده می‌شود.

 

 این قابلیت همه پست‌ها را از شبکه اجتماعی و اخبار را از هزاران منبع خبری  جمع می‌کند و به طور یکجا نمایش می‌دهد. کاربر می‌تواند موضوع‌های موردعلاقه خود را انتخاب کند و BlinkFeed به طور خودکار خبرهای جالب را برایش نمایش می‌دهد. همچنین می‌توانید برای یافتن موضوع خاصی از گزینه جست‌وجو استفاده کنید.

 


 

شما مجبور به استفاده از این قابلیت نیستید. اگر آن را دوست ندارید، بقیه قسمت‌های صفحه نمایش استانداراد هستند و می‌توانید ویجت‌ها یا شورت‌کات‌های دلخواه خود را در آنجا نگهداری کنید.

 

کاربر می‌تواند به طور مستقیم از طریق BlinkFeed مطالب مورنظر خود را در حساب شبکه‌های اجتماعی خود پست کند. به طور مثال، هنگام خواندن یک خبر جالب می‌توانید از همان جا آن را در فیس‌بوک خود به اشتراک بگذارید.

 

به طور کلی، BlinkFeed همچون ویجت Timescape گوشی‌های سونی است. با این تفاوت که ویجت نیست. ویجت را می‌توان به راحتی از صفحه‌ای به صفحه دیگر منتقل، آن را پاک کرد یا اندازه‌اش را تغییر داد. اما این کارها را با بلاینک‌فید نمی‌توان انجام داد.

 


 

اچ‌تی‌سی یک مسیر انحرافی دیگر از استانداردهای اندروید نیز در Sense 5 دارد. اندروید کلید اصلی منو را برداشته و به جای آن کلیدی در رابط کاربری خود اپلیکیشن‌ها دارد. اچ‌تی‌سی نوعی دسترسی متفاوت برای برنامه‌های گوشی و نواری مخفی با گزینه‌های مختلف ایجاد کرده است که برای دسترسی باید با انگشت روی صفحه نمایش به سمت پایین بکشید. حواستان باشد اگر این پایین کشیدن را از بالای نمایشگر انجام دهید ممکن است صفحه اعلان رویدادها باز شود. به همین دلیل از وسط‌های صفحه این کار را انجام دهید.

 

اینکه اشاره‌ها در این گوشی چگونه استفاده می‌شوند نیز در مقایسه با سیستم‌عمل بلک‌بری 10 بسیار جالب توجه است. اپلیکیشن‌ها از این قابلیت پشتیبانی می‌کنند و تقریبا بیشتر آنها درون رابط کاربری خود کلید منوی اختصاصی و مخفی دارند. نرم‌افزارهای قدیمی که به کلید اختصاصی منو وابسته هستند (فیزیکی یا روی صفحه) از طریق نوار مشکی موجود در پایین صفحه مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

بعلاوه، رابط کاربری دستگاه کاملا استاندارد است. کاربر چندین صفحه اصلی دارد و کاربر می‌تواند ویجت‌ها و نرم‌افزارهای آنها را به راحتی جابه‌جا، حذف یا اضافه کند.

 

به طور پیش‌فرض، کشوی اپلیکیشن‌ها آیکون‌ها را با اندازه 4×3 نمایش می‌دهد. شورت‌کات‌ها بزرگ‌تر از حد معمول نیستند. خوشبختانه، کاربر می‌تواند نمایش مشبک 4×4 را برای گوشی خود انتخاب کند. اچ‌تی‌سی وان، گزینه‌ای اختصاصی نیز برای ماشین دارد که به گونه‌ای طراحی شده است که بقیه بخش‌های رابط کاربری دیده می‌شوند. فقط 5 کلید کنترلی بزرگ در کنار ساعت و اطلاعات آب‌وهوایی وجود دارد. اطلاعات موسیقی نیز وجود دارد که ردیف اختصاصی خود را اشغال کرده است. شورت‌کات‌هایی برای Navigation، شماره‌گیر، موزیک پلیر و دستورات صوتی نیز وجود دارند.

 

این اپلیکیشن، هنگامی که گوشی را روی داک تلفن اتومبیل قرار می‌دهید به طور خودکار به آن یا بلوتوث ماشین وصل می‌شود. همچنین پس از اتصال گوشی به حالت «ماشین»، می‌توان ادامه موسیقی در حال پخش را گوش کرد.

 

در منوی پاور گوشی گزینه‌ای جالب وجود دارد که از ویندوز هشت الهام گرفته است. به آن مود Kid (کودک) می‌گویند. شما می‌توانید اطلاعات هر کدام از فرزندان خود را به همراه عکس و تاریخ تولد آنها به این قابلیت اضافه کنید و برنامه‌هایی که آنها اجازه دارند از آنها استفاده کنند را برای هر کدام به طور مجزا تعریف کنید. تنها مشکل این برنامه این است که برای راه‌اندازی آن برای نخستین بار باید به ایمیل خود وصل شوید.

 


 

اچ‌تی‌سی اصولا نرم‌افزاری دارد که به کاربر اجازه می‌دهد اطلاعات مهم خود را از گوشی‌ قدیمی به گوشی جدید منتقل کند. اما این گزینه در HTC One به‌روزرسانی شده است. این گزینه اطلاعات را از گوشی‌های قبلی اچ‌تی‌سی یا اندرویدی دیگر برندها (از نسخه 3/2 و بالاتر)، ویندوزفون، بلک‌بری یا حتی آی‌فون منتقل می‌کند.

 

سوئیچ کردن از آی‌فون بسیار آسان است – One حتی می‌تواند اطلاعات موجود در فایل پشتیبان آی‌فون را نیز بخواند. یعنی اگر گوشی آی‌فون خود ا گم کردید یا آن را فروختید، همچنان می‌توانید یک کپی از فهرست شماره‌های تماس خود را داشته باشید. 

 



عملکرد گوشی اچ‌تی‌سی وان

اچ‌تی‌سی وان، تراشه جدید اسنپ‌دراگون 600 با پردازنده 7/1 گیگاهرتز Krait 300 دارد. این تراشه در گوشی اوپتیموس G Pro ال‌جی نیز استفاده شده است. این دو گوشی از نظر عملکرد بسیار شبیه هم هستند.

 

اچ‌تی‌سی وان بیشتر شبیه گوشی‌هایی با پردازنده‌های قدیمی Krait کار می‌کند. تراشه  اسنپ‌دراگون 600 این گوشی از پردازنده گرافیکی Adreno 320 استفاده می‌کند. سرعت کلاک این گوشی بالاست. همیشه می‌تواند رزولوشن  1080p را بدون هیچ مشکلی اجرا کند. البته برخلاف دیگر گوشی‌ها، اچ‌تی‌سی وان به این قابلیت احتیاج دارد زیرا نمایشگر آن کیفیت 1080p دارد.

 

مرور وب در این گوشی خیلی عالی نیست. به طوریکه در بنچ‌مارک این قسمت، پایین‌تر از گوشی‌های قدیمی‌تر قرار گرفته است. اچ‌تی‌سی باید بهبودهایی در این مورد ایجاد کند. به طور کلی، باید گفت وان سرعت پردازنده و پردازنده گرافیکی بالایی دارد.

 




قابلیت Zoe

اچ‌تی‌سی Zoe بسیار پیشرفته‌تر از دیگر گالری‌های عکس در دیگر تلفن‌های همراه است. این قابلیت به لطف ImageChip 2 اختصاصی موجود در One کار می‌کند. هنگام استفاده از دوربین در حالت Zoe، هر بار که کلید شاتر را فشار می‌دهید، گوشی 20 عکس بسیار باکیفیت و ویدئویی 3 ثانیه‌ای (یک ثانیه پیش از فشردن کلید شاتر و دو ثانیه پس از آن) فیلم می‌گیرد.

 


 

یکی از قابلیت‌های این گزینه، Events (رویدادها) است. Zoe را می‌توان به عنوان یک گالری عکس معمولی استفاده کرد. عکس‌ها در این قابلیت در فولدرهای خود جمع می‌شوند اما گزینه «رویدادها»، عکس‌ها را بر اساس مکان و تاریخ ثبت آنها گروه بندی می‌کند. هر رویداد یک ویدئوی 30 ثانیه‌ای نیز دارد. می‌توانید کلیپ‌های ضبط شده را پاک و به آنها افکت یا موسیقی اضافه کنید.

 


 

عکس‌های با رزولوشن بالا و ویدئوها را می‌توان هنگام ویرایش، پخش کرد. در حالیکه گوشی از لحظه ثبت عکس ویدئوهایی ضبط می‌کند، می‌تواند سوژه در حال حرکت را نیز پیدا کند و یک X قرمز روی آنها قرار دهد، بنابراین شما می‌توانید با اشاره روی هرکدام که نمی‌خواهید، آن را حذف و باقی را نگهدارید. نتیجه این کار، باقی ماندن عکس‌های با رزولوشن کامل 4 مگاپیکسل است.

 

Zoe همچنین این اطمینان را به کاربر می‌دهد که همه سوژه‌ها در کادر می‌خندند و چشمانشان باز است. این قابلیت همه چهره‌ها را ردیابی و با دایره‌ای مشخص می‌کند به این ترتیب، می‌توانید با اشاره روی چهره موردنظر خود، دیگر تصاویر او را مشاهده کنید.

 

 قابلیت دیگر این گزینه، Sequence نام دارد. این گزینه به کاربر اجازه می‌دهد تا از سوژه در حال حرکت عکاسی کند و افکت جالبی به نام افکت نوردهی چندگانه ایجاد می‌کند که گویا سوژه در چند جای تصویر وجود دارد. کاربر می‌تواند نسخه‌های دیگری به افکت ایجاد شده  اضافه یا از آن حذف کند.

 


 

انبار قابلیت‌ها و افکت‌های Zoe در همین جا پایان نمی‌پذیرد. چند جلوه ویژه کم ارزش‌تر دیگری نیز وجود دارد. یکی از آنها شمارنده چهره است که اجازه می‌دهد به راحتی صورت فردی را لاغر کنید. همچنین صاف کننده پوست نیز وجود دارد که باعث بهبود خودکار نور می شود. تقویت کننده چشم، قابلیتی است که باعث می‌شود چشمان سوژه بازتر دیده شود. قابلیت حذف قرمزی چشم و ضد تابش نیز از دیگر افکت‌های Zoe هستند.

 

Zoe سیستم ویرایش عکس نیز دارد و به نوعی می‌توان گفت کار فتوشاپ را در گوشی موبایل شما انجام می‌دهد.





پخش‌کننده موسیقی با Beats

اچ‌تی‌سی وان، سیستم پخش موسیقی معمولی Beats  دارد. این پلیر، موسیقی‌های شما را بر اساس خواننده، آلبوم، آهنگ، پلی‌لیست، نوع موسیقی، پادکست ها یا فولدرها دسته‌بندی می‌کند. این گوشی همچنین می‌تواند از طریق  DLNA نیز آهنگ پخش کند و شما محدود به موسیقی‌های موجود در آرشیو خود نیستید.

 


 

سیستم پخش موسیقی قابلیت‌های دیگری نیز دارد. به طور مثال، می‌تواند آلبوم موسیقی یا عکس‌های خواننده مورد نظر شما را جست‌وجو و دانلود کند (می‌توانید آن را به اتصال وای‌فای محدود کنید) و همچنین می‌تواند شعر آهنگ را نیز بیابد. متن ترانه را نیز هنگام پخش موسیقی نمایش می‌دهد.

 

این پخش‌کننده اکولایزر ندارد. این مساله چندان جالب نیست اما  بلندگوی استریو BoomSound موجود در جلوی گوشی بسیار بلند و با کیفیت است.

 



پخش‌کننده ویدئو

پخش‌کننده ویدئو در اچ‌تی‌سی وان، رابط کاربری ساده‌ای دارد، هیچ نوع اپلیکیشن اختصاصی ندارد و شما فقط باید ویدئوی موردنظر را از گالری انتخاب و پخش کنید. کلیدهای پخش و توقف و همچنین گزینه‌ای برای جلو زدن فیلم وجود دارد. این سیستم همچنین از تقویت کننده سیستم صوتی Beats استفاده می‌کند که برای تماشای ویدئو بسیار مناسب است. پخش‌کننده ویدئو نیز از DLNA پشتیبانی می‌کند و شما می‌توانید از آداپتور MHL برای اتصال گوشی به تلویزیون استفاده کنید.

 

یکی از قابلیت‌های بسیار جالب این پخش‌کننده این است که کاربر می‌تواند سرعت نمایش ویدئوها را خودش انتخاب کند. این هنگام تماشای کلیپ‌هایی که با نرخ فریم‌های بالا ضبط شده‌اند بسیار به کار می‌آید .

 



دوربین و اولتراپیکسل

گوشی هوشمند HTC One دوربینی دارد که در دنیای اسمارت‌فون‌ها بسیار منحصر به فرد است. وان، دومین موبایلی است که این قابلیت را در دوربین خود دارد و نخستین گوشی در استفاده از طراحی جدید است که از photosites استفاده می‌کند و اندازه عکس‌ها سه برابر بزرگ‌تر از عکس‌های گرفته شده با حسگر 12 مگاپیکسل هستند. اندازه حسگر این دوربین معادل حسگرهای 12 مگاپیکسل است و با رزولوشن یک‌سوم آن عکاسی می‌کند. در بازاریابی اچ‌تی‌سی، این photosites به نام اولتراپیکسل شناخته می‌شود.

 

اولتراپیکسل بزرگ‌تر از چیزی است که با دوربین‌های گوشی‌های موبایل معمولی بتوان ثبت کرد. نوکیا N8، پیکسل‌های 75/1 میکرونی داشت در حالیکه 808 PureView نوکیا و آی‌فون 5 هر دو پیکسل‌های 4/1 میکرونی دارند. بنابراین، هر پیکسل در دوربین HTC One، دو برابر بزرگ‌تر از پیکسل‌های 808 PureView نوکیا و آی‌فون 5 هستند.

 

پیکسل‌های بزرگ‌تر یعنی نویز کمتر و در محیط‌های کم نور نیز به لطف لرزش‌گیر نوری موجود در دوربین، عکس‌ها کیفیت خوب و نویز کمی دارند.  

 

حسگری که در دوربین اچ‌تی‌سی وان استفاده شده است، قطر 3/1 اینچ و نسبت تصویر 16:9 دارد و در پشت لنز 5 المنتی با دیافراگم F/2.0 قرار دارد. این حسگر 4 مگاپیکسل، عکس‌هایی با کیفیت 2688×1520 پیکسل ثبت می‌کند.

 

 

 


 

این موبایل نسل دوم ImageChip را برای ثبت روند عکاسی دارد. اچ‌تی‌سی وان از رابط کاربری منحصربه فرد خود در عکاسی و فیلم‌برداری استفاده می‌کند.

 

یکی از ایرادهای اچ‌تی‌سی وان این است که منظره یاب آن نسبت تصویر 4:3 دارد در حالیکه شما تصاویر را با نسبت تصویر 16:9 ضبط می‌کنید. پیش از آن، برای اینکه منظره یاب مناسب داشته باشید، شما باید برای عکس‌ها به حالت 16:9 سوئیچ کنید (از 8 مگاپیکسل به 6 مگاپیکسل کاهش دهید) که به شما اجازه می‌دهد تا ویدئوها را درست کادربندی کنید. اما اکنون همه چیز برعکس است – اگر به هر دلیلی عکس 4:3 را به 16:9ترجیح دهید، کناره‌های عکس برید می‌شود و تصویری با کیفیت 3 مگاپیکسل به شما داده می‌شود. ایراد دیگر این است که همه تنظیمات عکس و ویدئو در یک منوی واحد قرار دارند.





رابط کاربری دوربین و کیفیت عکس

رابط کاربری دوربین بسیار ساده است. دو کلید شاتر (یکی برای عکس و دیگری برای فیلم‌برداری) وجود دارد. در بالای آنها میان‌بر گالری تصاویر و در زیر کلید جلوه‌های ویژه قرار دارند. در سمت چپ صفحه نمایش انتخاب کننده فلاش و کلی چرخشی Zoe قرار دارند.

 

Zoe چیست و پس از ثبت عکس چه کارهایی انجام می‌دهد. کلید Zoe را فعال کنید (اندیکاتوری در پایین صفحه نشان می‌دهد که در حالت Zoe قرار دارید) و روی کلید شاتر ضربه بزنید. کلید به صورت یک نوار پیشرفت تغییر شکل می‌دهد، سه ثاینه شمارش معکوس هنگام ضبط ویدئو انجام می‌شود تا به شما یادآوری کند که بی حرکت باقی بمانید.

 


 

اچ‌تی‌سی ادعا می‌کند گوشی One می‌تواند با سرعت 8 فریم در ثانیه عکاسی پیاپی کند. اما برای این کار در حالت Zoe باید سه ثانیه کلید شاتر را نگهدارید که باعث خنثی شدن سرعت دوربین می‌شود.

 

لرزش‌گیر نوری تصویر می‌تواند تا دوهزار بار در ثانیه، لرزش را از بین ببرد. این قابلیت در ترکیب با دیافراگم F/2.0، در محیط‌های کم نور تصاویر بسیار خوبی ثبت می‌کند. کیفیت عکس‌های این دورین حتی در محیط‌های پرنور که احتمال نویز زیاد است، نیز خوب هستند. اچ‌تی‌سی در حوزه عکاسی داینامیک خیلی بهتر از دیگر موبایل‌های موجود در بازار نیست و پیکسل‌های بزرگ‌تر نیز در این حالت تاثیر خاصی ندارد.

 

در مقایسه عکس‌های وان با دوربین موبایل Optimus G Pro ال‌جی، وان کیفیت و شفافیت بهتری دارد و تصاویر را با جزئیات بیشتر نمایش می‌دهد. اما رزولوشن کلی دوربین در مقایسه با گوشی ال‌جی پایین‌تر است و در نتیجه عکاسی از متون  مشخص شد، اوپتیموس G Pro عملکرد بسار بهتری دارد.

 

 



فیلم‌رداری فول اچ‌دی با HDR

گوشی HTC One می‌تواند با کیفیت 1080p با سرعت 30 فریم در ثانیه فیلم‌برداری کند. این دوربین قابلیت HDR برای ویدئو دارد. البته باید توجه کنید در این حالت نرخ فریم‌ها به 28 فریم در ثانیه کاهش پیدا خواهد کرد. البته می‌تواند با کیفیت 720p و سرعت 60 فریم در ثانیه و همچنین 68×432 پیکسل  با سرعت 96 فریم در ثانیه نیز فیلم‌برداری کند.

 

این دوربین قابلیت فوکوس خودکار متناوب نیز دارد و می‌توان هنگام تصویربرداری فوکوس را روی سوژه موردنظر قفل کرد. در حالت فیلم‌برداری همچنین می‌توان از لرزش‌گیر نوری تصویر استفاده کرد.

 

تصاویر به صورت فایل‌های MP4 و بیت‌رِیت 20 مگابایت در هر ثانیه ذخیره می‌شوند – بالاترین کیفیتی که تاکنون وجود داشته است. صدا نیز به صورت استریو با  بیت‌رِیت 192 کیلوبایت در هر ثانیه و 48 کیلوهرتز ضبط می‌شوند. کیفیت صدا و ویدئو بسیار خوب است و همه جزئیات به خوبی دیده و شنیده می‌شوند. تصاویر کمترین نویز ممکن را دارند.

 

ویدئوها در برابر لرزش و تکان‌ها نیز بسیار مقاوم هستند و کمترین لرزشی را در تصویر شاهد هستیم. البته باید اعتراف کرد، تصاویر نوکیا لومیا 920 کیفیت بهتری دارند.


:: موضوعات مرتبط: موبایل , جدید ترین , بهترین , اخبار , واردات , فناوری , رقابت , مقایسه , طراحی , smart , ,
:: برچسب‌ها: HTC One , اچ‌تی‌سی وان , سمارت‌فون‌ , فناوری‌ , گوشی , عکاسی , دوربین ,



بازدید : 237
نویسنده : aryan

گرانقیمت ترین برندهای جهان اعلام شدند
 
به رغم قیمت های متزلزل سهام و نارضایتی عمومی از ظرفیت های خلاقیت و نوآوری تیم کوک، شرکت اپل بار دیگر عنوان با ارزش ترین برند جهان را از آن خود کرد.
 

به رغم قیمت های متزلزل سهام و نارضایتی عمومی از ظرفیت های خلاقیت و نوآوری تیم کوک، شرکت اپل بار دیگر عنوان با ارزش ترین برند جهان را از آن خود کرد.

همه ساله بنیادب رندز (BrandZ) و میلوارد براون آپتیمور، رتبه برندهای جهان را محاسبه می کند و در فهرستی 100 برند برتر دنیا را از لحاظ ارزش کلشان معرفی می کند و اگرچه نرخ رشد شرکت اپل افتی 95 درصدی را تجربه کرده است، ارزش برند این غول دنیای فن آوری یک درصد نسبت به سال 2012 افزایش یافته و به رقم باورنکردنی 185 میلیارد دلار رسیده است. بدین ترتیب اپل با فاصله بسیار زیاد از مقام دوم – گوگل با 113.7 میلیارد دلار – در جایگاه نخست ایستاده است.

سلطه اپل ادامه دارد
 
اسکار یوآن، معاون رئیس بنیاد میلوارد براون، در مصاحبه با وب سایت تخصصی اخبار کسب و کار، بیزینس اینسایدر، می گوید این رویداد به خاطر این رخ داده که شرکت او برندها را نه فقط بر مبنای اطلاعات مالی عمومی و در دسترس همه رتبه بندی می کند بلکه «روی دیگر سکه، که منحصر به فرد است، آن است که ما تمایلات و احساسات مصرف کنندگان نسبت به برنده ها را هم وارد محاسبه می کنیم.»

بنیاد میلوارد براون همه ساله بیش از 200 مصرف کننده از 43 کشور جهان را وارد نظرسنجی خود می کند. یوآن می گوید: «جدای هر چیز، اپل هنوز در چشم مصرف کنندگان مرغ تخم طلا است.»

اما جدای از عنوان های نخست فهرست 100 برند برتر جهان که اسامی آشنایی هستند، برندگان اصلی فهرست امسال ظرفیت های جدید و نوظهور در دنیای ارتباطات همراه بوده اند؛ مثل شرکت ارتباطی AT&T به سبب خدماتی که به تبلت ها و گوشی های هوشمند ارائه می کند و شرکت ویزا به دلیل سلطه ای که بر روش های پرداخت اینترنتی دارد و نیز آمازون به خاطر ساده سازی خرید با استفاده از تلفن ها و دستگاه های ارتبطی همراه، یا شرکت UPS به سبب خدمات منحصر به فردش در ارسال کالاهایی که از طریق اینترنت خریداری شده اند. نکته جالب توجه دیگر فهرست با ارزش ترین برندهای سال 2013، جایگاه شرکت خودروسازی تویوتای ژاپن است.

 تویوتا در این فهرست به عنوان باارزش ترین برند در میان برندهای خودرو معرفی شده است. تویوتا با ارزشی برابر با 24.5 میلیارد دلار، نسبت به سال 2012 دوازده درصد رشد داشته است. این افزایش ارزش کافی بوده است تا این خودروساز بر شرکت بی ام و غلبه کند و برای ششمین بار در هشت سال گذشته در صدر خودروسازان فهرست برندز قرار بگیرد. طبق گزارش برندز، پیشگام بودن تویوتا در توسعه تکنولوژی سوخت هیبرید یکی از دلایل ارزش بالای این برند بوده است.

عملکرد قوی فروش جهانی این برند که در سال 2012 فروشش در جهان را 22.6 درصد افزایش داده، هم به رسیدن به جایگاه نخست کمک کرده است. برترین برند خودروساز جهان در فهرست سال گذشته، یعنی بی ام و، با ارزش 24 میلیارد دلار پشت سر تویوتا قرار گرفته و مرسدس بنز سومین و هوندا، نیسان و فولکس واگن به ترتیب مقام های بعدی را از آن خود کرده اند.

در بازار کالاهای لوکس هم، برندلویی ویتون که هشت سال بر صدر برندهای لوکس حکومت می کرد، با کاهش ارزش شدید روبرو شده و اگرچه جایگاه نخستش را حفظ کرده است، به شدت از سوی برندهای دیگری چون گوچی تهدید می شود. از دیگر برندهای حاضر در 10 برند برتر جهان، حضور برندهای مواد غذایی، چون کوکاکولا و مک دونالد که البته همواره در این فهرست جای ثابتی دارند، حائز اهمیت است و برندی که در میان 10 برند برتر عجیب و متفاوت به نظر می رسد، برند مارلبورو با 69.4 میلیارد دلار است.

این برند که نسبت به سال گذشته 6 درصد افت ارزش داشته، همیشه در فهرست برندهای برتر جهان است که نشان می دهد اگرچه استعمال دخانیات در آمریکا با محدودیت های زیادی مواجه است به این معنی نیست که مردم جهان عادت سیگار کشیدن را کنار گذاشته اند. یوآن می گوید: «مارلبورو به طور ثابت در این برند سرمایه گذاری می کند و آن کابوی کلاه به سر بسیار قدرتمند و در جهان شناخته شده است.»

چاینا موبایل، تنها برند غیرآمریکایی حاضر در میان 10 برند برتر جهان است که با ارزشی 55.4 میلیاردی دلاری و رشدی 18 درصدی نسبت به سال گذشته در جایگاه دهم قرار گرفته است که البته با توجه به تعداد بسیار زیاد مشترکین تلفن همراه در کشور پرجمعیت چین، حضور این بزرگترین اپراتور تلفن همراه چین در میان برندهای برتر جهان، تعجب آور نیست.


:: موضوعات مرتبط: جدید ترین , بهترین , اخبار , رقابت , مقایسه , ,
:: برچسب‌ها: اپل , برند , گوگل , بهترین برند , سلطه ,



بازی آنلاین!!!!!!!!!!!
نوشته شده در دو شنبه 13 خرداد 1398
بازدید : 400
نویسنده : aryan
بازی آنلاین
این بار ویلی شکارچی به نبرد هیولاها می رود تا بتواند آن را از بین ببرد. به او در این راه کمک کنید.
بازی آنلاین
یک بازی رکوردی و تمرکزی بسیار دشوار که باید تا می توانید مانع به هم خوردن تعادل T شوید
بازی آنلاین

..............................................


:: موضوعات مرتبط: تکنولوژی , بهترین , نرم افزار , آنلاین , ,
:: برچسب‌ها: بازی آنلاین , بازی انلاین ,



مقایسه چهار گوشی پادشاه
نوشته شده در دو شنبه 13 خرداد 1398
بازدید : 327
نویسنده : aryan
 
تاج پادشاهی تلفن‌های همراه روی سر این چهار مدل است: Galaxy S4 سامسونگ ، Xperia Z محصول سونی ، One و Butterfly از HTC. هر چهار محصول مشخصات مشابهی دارند اما تفاوت قیمت‌شان حتی به یک میلیون و 100 هزار تومان هم می‌رسد
 

برترین مجله اینترنتی ایران

روزنامه هفت صبح:

هر چهار محصول مشخصات مشابهی دارند اما تفاوت قیمت‌شان حتی به یک میلیون و 100 هزار تومان هم می‌رسد



 

یک سرزمین و چهار پادشاهیک سرزمین و چهار پادشاه

 




 

 



:: موضوعات مرتبط: موبایل , جدید ترین , بهترین , اخبار , معرفی , بازار , ,
:: برچسب‌ها: گوشی موبایل , قیمت , سامسونگ , سونی , سامسونگ Galaxy S4 , سونی , اکپریا زد , گلکسی اس 4 , اچ تی سی , Xperia Z , HTC One ,



آی‌فون
نوشته شده در دو شنبه 13 خرداد 1398
بازدید : 250
نویسنده : aryan

چرا آیفون؟؟

روزنامه هفت صبح: سطح متوسط درآمد در کشورهای مختلف با هم تفاوت دارد. در بیشتر کشورها خرید آیفون برای مردم حرکتی پرهزینه است اما تحقیقات انجام شده در آمریکا نشان می‌دهد تعداد قابل توجهی از خریداران آی‌فون،‌ جزو قشر ضعیف و کم درآمد جامعه بوده‌اند.

 با توجه به این تحقیقات می‌توان پی برد که صرفا افراد پولدار به سمت آی‌فون نمی‌روند. تاکنون در مورد سخت‌افزارهای مورد استفاده در آی‌فون نوشته‌های زیادی خوانده‌ایم اما کمتر به این مسئله پرداخته شده که چه کسانی آی‌فون را انتخاب می‌کنند و دلیل‌شان از این انتخاب چیست.

ما سعی کرده‌ایم با توجه به افراد مختلفی که مشاهده کرده‌ایم و صاحبان آی‌فون، ببینیم و بررسی کنیم خریداران این محصول محبوب با قیمت نسبتا بالا چه کسانی هستند و چرا به سمت این محصول رفته‌اند. این افراد در پنج گروه شکل می‌گیرند.
 

چه افرادی آیفون میخرند؟
 

 



:: موضوعات مرتبط: موبایل , بهترین , اخبار , ,
:: برچسب‌ها: آیفون , اپل , قیمت , دلیل , سلطه , آی‌فون ,



سامسونگ گلکسی S4
نوشته شده در دو شنبه 13 خرداد 1398
بازدید : 264
نویسنده : aryan

روزنامه هفت صبح: اگر همین امروز بخواهیم بهترین گوشی بازار را بخریم تقریبا فقط یک راه د‌‌اریم: سامسونگ گلکسی S4 !

سال‌های بعد‌‌ به عقب برمی‌گرد‌‌یم و تاریخچه گوشی‌های موبایل را به د‌‌و قسمت تقسیم می‌کنیم: قبل از 4 Galaxy S و بعد‌‌ از Galaxy S 4 ! چهارمین نسل از خانواد‌‌ه S شیک و کابرد‌‌ی به نظر می‌رسد‌‌. سامسونگ به معنای واقعی کلمه برای آن سنگ تمام گذاشته است. کیفیت بی‌نظیر صفحه نمایش و مهم‌تر از آن طراحی ارگونومیک، از جمله موارد‌‌ی هستند‌‌ که سامسونگ به خوبی هرچه تمام‌تر از پس‌شان برآمد‌‌ه است. علاوه بر آن S 4 مجموعه‌ای از قابلیت‌های جد‌‌ید‌‌ است.  

 

هفت د‌‌لیل برای خرید‌‌ سامسونگ Galaxy S 4
هفت د‌‌لیل برای خرید‌‌ سامسونگ Galaxy S 4
 

:: موضوعات مرتبط: موبایل , جدید ترین , بهترین , اخبار , سخت افزار , رقابت , معرفی , ,
:: برچسب‌ها: سامسونگ , سامسونگ گلکسی S4 , گوشی موبایل , 4 , دلیل , برتری , پیروزی , sumsong , samsung , اس 4 , اس ,



بهترین همه در یک کامپیوتر
نوشته شده در دو شنبه 13 خرداد 1398
بازدید : 244
نویسنده : aryan

بهترین همه در یک کامپیوتر: ما این فایل نقد می نویسید: صفحه نمایش لمسی جدید ویندوز 8 دسکتاپ

با سیستم عامل جدید لمسی پسند، در حال حاضر همه در یک برای درخشیدن است

نوشته شان HOLLISTER در تاریخ 20 دسامبر، 2012 12:09 PM ایمیل @ StarFire2258 517Comments
سهام همه در یک AIO خلاصه اخبار 1020
43



   

 



 

این زمان برای خرید کامپیوتر همه در یک، که برای مطمئن. مانیتور نازک تر و قدرتمند تر از همیشه است، و ماشین های ویندوز در نهایت دارای صفحه لمسی است که درخواست تجدید نظر به کاربر به طور متوسط. حالا که ویندوز 8 در بازار، همه در یک کامپیوتر فقط یک راه برای صرفه جویی در فضا: در حال حاضر، از نظر تئوری شما می توانید قرص صفحه نمایش لمسی بزرگ در دفتر خود، آشپزخانه، اتاق خواب و یا خوابگاه است که به عنوان یک کامپیوتر رومیزی دو برابر ... و با صفحه نمایش با کیفیت بالا، ورودی های HDMI و درایو نوری، بسیاری از آنها می تواند به عنوان یک تلویزیون کوچک سه گانه.

آیا هر یک از این جدید ویندوز 8 صفحه نمایش لمسی تمام آنهایی که هر گونه خوب است، هر چند؟ ما تصمیم گرفتیم برای پیدا کردن با تلاش آنها را برای خودمان. امروز، شما بررسی HP ENVY 23 TouchSmart در، دل XPS 27، سونی VAIO L، LENOVO IDEACENTRE A720، توشیبا LX835، و ASUS ET2300 پیدا کنید.

به روز رسانی، 4/1: ما ایسر آرزوی A7600U، همه در یک PC Vizio خود، و HP Spectre و یک اضافه شده است را به خوبی!

بنابراین، که همه در یک ویندوز 8 کامپیوتر است؟ یافتن پاسخ زیر.

اما در ابتدا، در اینجا توجه داشته باشید فراگیر:
انتظار نداریم که به استفاده از ویندوز 8 همه در آنهایی که با صفحه نمایش لمسی به تنهایی.

وقتی که من شروع به تست ویندوز 8 همه در یک کامپیوتر، من ساخته شده نذر: من یک تلاش حسن نیت سعی کنید با استفاده از هر یک از آنها تنها با صفحه نمایش لمسی، به جای ترکیب صفحه نمایش لمسی با موس و صفحه کلید. من به سرعت متوجه شدم که این کار تقریبا غیر ممکن بود، چرا که نه کامپیوتر و نه سیستم عامل دیگری که در ذهن طراحی شده بودند. در اینجا به همین دلیل:

آن را سخت به کشیدن انگشتان دست در سراسر یک قطعه بزرگ شیشه ای

هنگامی که اندازه قطر صفحه نمایش خود را 24 یا 27 اینچ است، شما باید به جلو و انگشت خود را در سراسر بسیاری از شیشه بسیار رنگ ورو رفته به منظور رسیدن به مقصد خود را. اگر انگشت خود را به سر خوردن نیست، که به خوبی کار نمی کند، بنابراین چیزهایی مانند کشیدن و رها کردن فایل ها، خوراکی برنامه به هر دو طرف، یا بسته شدن برنامه با کشیدن از بالا به پایین صفحه نمایش تبدیل به بسیار دشوار است.

صفحه کلید مجازی آن به طور خودکار پاپ در حالت دسکتاپ

در رابط کاربری جدید ویندوز 8، زمانی که شما در یک فیلد متنی کلیک کنید، تا می آید از صفحه کلید مجازی - درست مثل تقریبا بر روی هر قرص یا گوشی های هوشمند. است که در حالت دسکتاپ کلاسیک اتفاق نمی افتد. شما نیاز دارید که با کلیک بر روی آیکون صفحه کلید دستی، و که می شود به عنوان یک کار سخت و طاقت فرسا.

صفحه کلید مجازی است قابل اندازه بندی مجدد نیست

هنگامی که صفحه کلید پاپ تا می کند، شما نمی توانید آن را به اندازه کافی بزرگ برای لمس را تایپ را با دو دست، و یا حتی به اندازه کافی بزرگ را به راحتی شکار و پک اگر صفحه نمایش بیش از حد متراکم است. فقط به خاطر شما می توانید برابر یک صفحه نمایش مسطح آن را یک سطح صفحه کلید خوب را ندارد.

بسیاری از صفحه لمسی می تواند برابر تخت

در حالی که من سه همه در آنهایی که روی صفحه نمایش شیب بسیار کمی مورد بررسی، بسیاری از آنها را به انجام این کار نیست. آنها عمدتا عمودی است، که به معنی سلاح های خود را به اویختن در فضا در حالی که شما در تعامل با اشیاء بر روی صفحه نمایش. است که می تواند به سرعت قدیمی مگر اینکه شما در حال خاموش کردن با ماوس و صفحه کلید دریافت کنید.

بسیاری از صفحه لمسی است که خوب نیست

ما هنوز در روزهای اولیه از ویندوز 8 در اینجا هستید، و برخی از تولید کنندگان در حال تلاش برای بدست آوردن برخی از سیستم های سازگار از درب. نه همه آنها زمان برای بهینه سازی صفحه لمسی و همچنین آنها با اولین محصول از ویندوز 8 لپ تاپ صفحه نمایش لمسی گرفته اند.

برخی از ویژگی های برای دسترسی به دشوار یا غیر ممکن است از طریق صفحه نمایش لمسی

    
تقریبا تمام ویندوز 8 قرص و convertibles دکمه لوگوی ویندوز دستی به سرعت شما را به صفحه شروع به ارمغان بیاورد. هیچ کدام از این همه در آنهایی که انجام دهد. این بدان معناست که شما نیاز به کش رفتن از لبه سمت راست صفحه نمایش در هر زمان که شما می خواهید برای راه اندازی برنامه های مختلف ویندوز 8.
    
هیچ میانبر صفحه نمایش لمسی برای دسک تاپ وجود دارد، بنابراین شما همچنین می خواهید نیاز به شیر بر روی آیکون نرم افزار دسکتاپ اگر شما می خواهید برای رفتن وجود دارد.
    
هیچ میانبر صفحه نمایش لمسی برای مدیریت وظیفه وجود دارد اگر برنامه بدرفتار است، بنابراین شما باید به صورت دستی جستجو برای Task Manager را با استفاده از صفحه کلید مجازی، یک فرایند پنج مرحله ای در هنگام استفاده از صفحه نمایش لمسی به تنهایی. (به روز رسانی: شما می توانید Task Manager را با فشار دادن و نگه داشتن بر روی نوار وظیفه در حالت دسکتاپ ویندوز، و سپس ضربه زدن به گزینه Task Manager را دسترسی داشته باشید.)
    
به سختی هر یک از این پشتیبانی همه در آنهایی که تنظیمات کنترل ویندوز 8 روشنایی، بنابراین شما نیاز به پیدا کردن بعضی از راه های دیگر برای تنظیم آن.
    
اگر شما می خواهید برای کپی کردن و چسباندن چیزی، شما نیاز به پایین نگه داشتن انگشت خود را بر روی بخش های نسبتا دقیق برای یک لحظه و سپس کشیدن به دقت مورد سمت راست را انتخاب کنید برای منو، مبارزه با شیشه های رنگ ورو رفته در حالی که شما این کار را. اگر شما هنوز، و یا اجازه دهید تا انگشت خود را در آن زمان اشتباه، شما باید به آن را انجام دهد.

ما در آینده زندگی می کنند هنوز رتبهدهی نشده است

اینترنت اکسپلورر تنها بخشی واقعا مفید ویندوز 8 که بومی پشتیبانی از خرج کردن به زوم است. شما نمی توانید خرج کردن به زوم پنجره های فردی در حالت میزکار، یا به کل رابط کاربری ویندوز در بزرگ است. اگر چیزهای بسیار کوچک و سخت به خواندن هستند، شما کردم برای تنظیم رزولوشن کل ویندوز یا حالت پوسته پوسته شدن آن، درست مثل همیشه، و دقیق و پر زحمت دستگیره پنجره با شتاب در حرکت به آنها و اندازه آنها را به عنوان شما می خواهید.
 

این کامپیوتر که نزدیک به هفت ماه پیش با ویندوز 7 و یک نقطه قیمت 1.849 $، که هر دو بسیار نزدیک به سرنوشت خود را مهر و موم شده حمل می شود، اما قابل انعطاف ترین همه در یک کامپیوتر در وارد زمین ما یک شانس دوم با ویندوز 8 داده شده است. در حال حاضر، $ 1،499 می شود شما یک هسته پردازنده i5 2.5GHz 6GB از حافظه، 1TB از ذخیره سازی، و گرافیک GT 630M کارت گرافیک GeForce در پایگاه آلومینیوم سنگ جامد زیر 27 اینچ، صفحه نمایش لمسی 1080P ... است که می تواند نقل مکان کرد تا، پایین، یا کاملا صاف را به یک صفحه نمایش لمسی جدول به بازوی آلومینیوم به همان اندازه جامد با طراحی دو لولا که پشتیبانی از تمام وزن تاشو.

این یک طراحی قابل توجه است، و به راحتی دارای بهترین ساخت و ساز از هر یک از رایانه های شخصی همه در یک در وارد زمین ما. آرایه مناسب و معقول از پورت ها، بیش از حد، با چهار USB 3.0 سوکت، HDMI-در برای اتصال یک کنسول بازی یا جعبه تنظیم بالا، HDMI-خارج برای اضافه کردن صفحه نمایش دوم، SD و حافظه جانبی (Memory Stick)، کارت خوان، و گیگابیت وجود دارد اترنت، و همچنین جک 3.5mm برای هدفون و میکروفون. صفحه نمایش به مانند یک مانیتور مستقل عمل می کند، بنابراین شما می توانید آتش تا منبع HDMI متصل شده حتی زمانی که کامپیوتر خاموش است، و خیر مجموعه ای از دکمه های خازنی دستی در گوشه دست پایین سمت راست از روی صفحه نمایش رو به تغییر روشنایی، حجم، سوئیچ ورودی ها و صفحه نمایش را خاموش.

 

قبلی

بعد

همه که گفت، A720 یک راه طولانی از کامل حتی با ویندوز 8 در هیئت مدیره است، و آن را با ارگونومی شروع می شود. به عنوان قوی به عنوان لولا می تواند، آن را هنوز هم می تواند بسیار کمی از تلاش برای قرار دادن که صفحه نمایش بزرگ که در آن شما می خواهید آن را، به اندازه کافی که شما گاهی اوقات می تواند موج دار شدن پنل ال سی دی را مشاهده کنید هنگامی که شما فشار پایین. هنگامی که در تلاش برای کج کردن کج شدن صفحه نمایش رو به جلو، من گاهی اوقات کل پایه کامپیوتر کج. بسیاری از بنادر شما می خواهید دسترسی آسان به پشت دارند، از جمله تمام اما یک سوکت USB 3.0.

اگرچه صفحه نمایش لمسی به طور کلی این کار را می کند، من تا به حال برخی از مسائل در اینجا و آنجا با پاسخ: گاهی اوقات من به کش رفتن دو یا سه بار تا به حال به لبه ژست در ویندوز 8 به کار می کنند. همچنین، گاهی اوقات صفحه نمایش لمسی حرکت کند زمانی که من آن را فشرده. صفحه کلید و ماوس همراه هستند بد نیست، و کلید chiclet Lenovo را به خوبی و با دقت تایپ، اما من یک فن از دکمه Fn قرار داده شده در گوشه سمت چپ پایین جایی که من انتظار دارم که کلیدهای Ctrl نیست.


برای چند رسانه ای، A720 یک کیسه مخلوط شده است. صفحه نمایش لمسی 27 اینچی 1080P است به طور شگفت انگیزی واضح است، به خصوص در هنگام تماشای فیلم های Blu-ray، و سیاه پوستان نسبتا عمیق، اما رنگ ها به طور کامل خاموش است. درجه حرارت رنگ از کل پنل به مراتب بیش از حد سرد، و همه چیز را کسل کننده و کمی آبی به عنوان یک نتیجه به نظر می رسد. صفحه نمایش نیز فوق العاده براق، مشاهده کمی دشوار است. کیفیت صدا دارای برخی مسایل بیش از حد. با نرم افزار دالبی خانه تئاتر، سخنرانان در واقع صدا بد نیست برای فیلم ها و بازی ها - فقط کمی خشن - اما این نرم افزار تنها بر روی لوله کشی های صوتی از طریق کامپیوتر، پورت HDMI کار می کند. تماشای دختری با Blu-ray را خالکوبی اژدها در A720 خود و سپس دوباره بر روی پلی استیشن 3 متصل شده، دومی صدا مثبت افتضاح است. همان که برای بازی های کنسول.

فقط به خاطر اینکه گرافیک جیفورس انویدیا اختصاص داده شده آن را یک بازی ماشین را ندارد، اما شما باید قادر به بازی در برخی عناوین در کارت گرافیک GeForce GT 630M. من قادر به اجرا سرزمین های مرزی 2 playably در رزولوشن 900 × 1440 بود، اما من تا به حال خم شدن به 1024 x 768 و تنظیمات متوسط ​​با میدان جنگ خواستار 3. شایان ذکر است که A720 بسیاری از قطعنامه های مانیتور، که باعث می شود چیزهای دشوار است زمانی که آن را نمی تواند نگه داشتن را پشتیبانی نمی کند. بین رزولوشن 1080p و رقت انگیز 1024 * 768، فقط 900 × 1440 و 1024 × 1280 وجود دارد. در غیر این صورت، سریع ترین کامپیوتر خارج وجود دارد، اما آن سرد، نسبتا آرام است، و عمدتا بر خود را. پردازنده Core i5 و 6GB RAM به من مقدار زیادی از قدرت برای اکثر برنامه ها، و چکمه های سیستم در حدود 17 ثانیه و بیدار از خواب در کمتر از سه. همچنین این را نخورید تا مقدار زیادی از قدرت زمانی که نه تحت بار، رسم حدود 43.5 وات در بیکار، 2.1 وات در خواب، و حدود 27 وات در حالت تلویزیون. بدون یک درایو حالت جامد، هر چند، آن را کاملا به عنوان پاسخگو به عنوان من می خواهم امید نیست.

7.0 / 10
ASUS ET2300
ASUS ET2300

 

 

اگر دوست دارید طراحی بیان خیر A720، شانس شما با توجه به ASUS ET2300 نیز هست. این عملا یک کلون، به جز آن را جایگزین صفحه نمایش 27 اینچی با مراتب کوچکتر، متراکم تر و 23 اینچ، و دارای پایه گوه ای شکل است که متناسب با چند اجزای بیشتر و یک آرایه باور نکردنی از پورت. ما پیکربندی $ 1،299 آمد با طبقه رومیزی 3GHz هسته پردازنده i5، 8GB RAM 1TB از ذخیره سازی، گرافیک کارت گرافیک GeForce GT 630M، درایو دی وی دی، و یک صفحه نمایش IPS 1080P.

مانند با A720، شما می توانید صفحه نمایش کاملا مسطح بریزید، اما propping آن را دوباره یک کار سخت و طاقت فرسا واقعی است. طول می کشد تا عضلات به اندازه کافی خام که شما تعجب می کنم اگر شما در حال شکستن صفحه نمایش در این روند، و آن را یکی از راه های مختلفی کیفیت ساخت محدودتر در مقایسه با اصلی. چه رنگ پریده نیست آرایه ای از پورت ها است: دو USB 3.0 سوکت در سمت چپ (و همچنین جک 3.5mm جکهای صوتی) و دو در سمت راست نیز به عنوان یک پورت ترکیبی eSATA / پورت USB، کارت خوان SD وجود دارد، و حتی یک جفت پورت تاندربولت است. در پشت، خروجی HDMI، گیگابیت اترنت، و یک فیش ساب ووفر HDMI در وجود دارد، است. مانند Lenovo، شما می توانید بر روی صفحه نمایش و لوله در منبع HDMI به نوبه خود حتی زمانی که کامپیوتر خاموش است ... اما در اینجا، بدون توضیح، هیچ راهی برای کنترل حجم تلویزیون را هنگامی که شما انجام این کار وجود دارد.

 
ASUS ET2300 تصاویر
مشاهده گالری کامل
قبلی

بعد

با این حال، که تنها یک مشکل اگر شما قصد استفاده از بلندگوهای ET2300، که چیزی است که شما هرگز نباید انجام است. آنها خیلی بد آنها را به من انقباض غیر ارادی ماهیچه. حیوانات خانگی خجالتی و دور از آنها. همسرم از من پرسید مودبانه به آنها را خاموش کنید در حالی که من انجام تست های صوتی. آنها خشن و staticy و تحریف است و همه چیزهای بد شما انتظار می رود هرگز بلندگوهای می تواند. IPS 1080P 23 اینچ صفحه نمایش Asus تا در اینجا است که در واقع کاملا زرق و برق دار، واضح و روشن و با تمام رنگ های پر جنب و جوش (و کنترل درجه حرارت رنگ) که A720 خیر فاقد است، اما من هرگز دوباره تماشای یک فیلم در ET2300 بدون برخی از اختصاص داده شده سخنرانان خارجی و یا هدفون.

روشنایی نیز به سختی قابل تنظیم است. اگر چه ویندوز 8 دارای منوی تنظیمات صفحه نمایش لمسی دستی، شما می توانید آن وجود دارد را تغییر نمی دهد. در عوض، شما نیاز به فشار یک دکمه در کنار دستگاه، و سپس حرکت از طریق منوی صفحه نمایش بر روی صفحه مانیتور با استفاده از سه دکمه خازنی. صفحه کلید و ماوس همراه متوسط ​​است. این صفحه کلید chiclet احساس می کند یک کمی پیچ و تابدار، شامپانی و مبهم است، و ماوس توخالی و پلاستیک است، اما هر دو انجام کار است. آنها با استفاده از یک دانگل کوچک USB بی سیم، و شما نیاز به فدا کردن یکی از کسانی که پورت USB به آن.

تصمیم گیری های سوال برانگیز به کنار، عملکرد ET2300 بد نیست. صفحه نمایش لمسی یکی از آنهایی که بهتر من آزمایش است، در پاسخ به سرعت به ویندوز 8 لبه حرکات و در یک یا دو بازیکن، ده انگشت بازی نینجا میوه است. همانطور که با اکثر دیگر ویندوز 8 AIOs های من تست کردم، هیچ درایو حالت جامد وجود دارد در اینجا و کامپیوتر بنابراین می تواند به کندی پاسخ به برخی دهید خود را، و چکمه های نسبتا آهسته در حدود 25 ثانیه به طور متوسط ​​است (آن را از خواب بیدار در پنج)، اما به طور کلی برنامه های اجرا نسبتا سریع است.

یک استثنای قابل توجه بازی، است که در واقع کمی کندتر را در ASUS با وجود پردازنده گرافیکی و پردازنده سریعتر یکسان در اینجا است. من فقط وضوح 720p در سرزمین های مرزی 2 میبینه، و بازی Battlefield 3 در 1024 * 768 و تنظیمات پایین. اگر من به حدس زدن، من می خواهم بگویم ASUS سیستم خنک کننده (خنک کننده) نمی کند خیلی خوب است. هر زمان که من بازی بازی، من می توانم فن سیستم با صدای بلند کار اضافه کاری می شنوید. این باعث می شود با صدای بلند، صدا نوسانی، و آن را واقعا آزار دهنده است. یکی دیگر از دلخوری جزئی اسوس اختصاص داده شده هارد دیسک در اینجا است. پارتیشن بسیار سریع اگر شما برنامه را بگویم که برای نصب به D: به جای سهم شیر را از فضا (764GB) را به یک پارتیشن جداگانه داده ها، که به معنی شما احتمالا می خواهید اجرا از فضا در C اختصاص داده شده است. idles ماشین در حدود 56 وات، تساوی حدود 5 وات هنگام خواب، و متاسفانه، همچنین بین 2 وات و 5 وات تساوی زمانی که سیستم به طور کامل خاموش است.

ASUS نیز ارائه می دهد پیکربندی $ 999،99 ET2300 با پردازنده دو هسته ای 3.3GHz Core i3 که، 6GB رم و گرافیک یکپارچه، که ممکن است یک معامله بهتر اگر شما برنامه ریزی نیست برای انجام بازی های کامپیوتر. این امر می تواند یکی از فولر همه در آنهایی که در آن نقطه قیمت برجسته.

6.1 / 10
توشیبا LX835
توشیبا LX835

 


Lenovo و Asus به ما داد برخی از کامپیوترهای بزرگ، سنگین با لولا فانتزی. توشیبا 23 اینچ LX835 چیزی شبیه به آن است. طراحی AIO سنتی سه پا پشتیبانی بهار لود ساده در اطراف پشت است، با یک جفت از پاها پر از کنده درخت میخ بی حرکت جلو و. این بدان معناست که شما می توانید صفحه نمایش را بالا افزایش نمی دهد و یا کج کردن کج شدن آن بسیار دور برگشت، پس از آن بسیار خوبی برای استفاده طولانی مدت از صفحه نمایش لمسی نیست، اما آن را سبک ترین و ساده ترین حمل و نقل همه در آنهایی که من تست کردم.

کامپیوتر قطعا فریاد می زند "ارزان" در تعدادی از راه، از طراحی پلاستیک خسته کننده به کمبود نسبی از پورت ها (دو USB 3.0 در سمت چپ، چهار پورت USB 2.0 در پشت، یک HDMI در، Gigabit Ethernet و یک اسلات کارت حافظه SD )، به این واقعیت است که نه صفحه کلید و یا ماوس را با باتری ها می آیند و شما باید برای نصب دانگل های بی سیم پنهان خودتان ... اما آن طراحی محاکمه و درست است، و می تواند مقدار مناسب از قدرت تحت هود مناسب. ورود در سطح $ 999 LX835-D3300 مدل همراه با پردازنده 2.4GHZ Core i3 که، 6GB RAM، 1TB از ذخیره سازی، و یک صفحه نمایش لمسی 1080P است. برای $ 1،399.99 به یک هسته 2.4GHZ CPU چهار هسته ای پردازنده Core i7، 8GB RAM، 2TB ذخیره سازی و گرافیک جیفورس GT 630M با LX835-D3380 ارتقا، اما بهترین بنگ برای جفتک انداختن دلار 1،149 LX835-D3360، که به نظر می رسد به همه چیز شما را در مدل مدل گرانتر به جز ترابایت اضافی ذخیره سازی کنید.

 
توشیبا LX835 تصاویر
مشاهده گالری کامل
قبلی

بعد

مانند دو نفر قبلی همه در آنهایی که، توشیبا همچنین به شما اجازه می دهد تا یک کنسول بازی یا دیگر منبع HDMI با کامپیوتر بازی کردن، و در اینجا آن را در واقع صدا بد نیست. سخنرانان توشیبا یک آپارتمان کوچک، بدون هیچ گونه باس واقعی، اما آنها را تولید صدای نسبتا کامل است که در گوش رنده کنید. با توشیبا، صفحه نمایش بزرگترین مسئله است. در حالی که آن را به لحاظ فنی قطعنامه نسبتا بالا، پنل های ال سی دی 23 اینچ به خصوص واضح نیست در مقایسه با دیگر همه آنهایی که، و کنتراست بشدت فاقد. بسیاری از زمان، سیاهان آنقدر روشن آنها عملا خاکستری، که باعث می شود برای مشاهده فقیر.


صفحه نمایش لمسی است که بد نیست به طور کلی، اما آن را به عنوان های سازگار که من می خواهم نیست. گاهی اوقات، این کامپیوتر به یک ضربه تند وشدید زدن ثبت نام نیست، و بار دیگر آن را به حرکت کامل نیست. من می خواهم بیرون بکشد ویندوز منو 8 گردنبند (با یک دکمه شروع) partway، تنها به تماشای آن همه عقب نشینی توسط تنها و بیکس آن. بقیه از کنترل فیزیکی AIO نیز به خصوص به خوبی فکر نمی. مجموعه ای از دکمه های کوچک گرد پنهان در پشت لبه دستگاه کنترل روشنایی، حجم، کانال (اگر دستگاه تیونر تلویزیون، که آن را نمی کند) و ورودی HDMI، و من پیدا کردم خودم به چاقو داشتن در آنها کورکورانه برای در حالی که تا زمانی که من می تواند به منظور حفظ. صفحه کلید و ماوس نیز به خصوص بزرگ نیست. آنها مناسب و معقول، اما صفحه کلید احساس می کند بیش از حد صدای ترق و تروق و ماوس نسبتا ارزان است. به اضافه کردن توهین به جراحت، LX835 کاملا چند برنامه های از پیش نصب شده شما احتمالا می خواهید به حذف، از جمله یک محاکمه آنتی ویروس نورتون و پرداخت به بازی مجموعه بازی WildTangent است.

مانند اکثر کامپیوتر های مدرن با یک پردازنده مناسب و معقول، توشیبا دارای قدرت کافی برای رسیدگی به هر برنامه فردی ... اما مانند اکثر کامپیوتر های مدرن بدون درایو حالت جامد، آن را به عنوان پاسخگو به عنوان می تواند نیست. این مدل خاص، با یک دیسک سخت های 5900RPM کند و پردازنده لپ تاپ کلاس، در زمان حدود 30 ثانیه را به طور کامل به ویندوز 8 بوت شدن و شروع به پاسخ به لمس ورودی، و حدود 3.5 ثانیه از خواب بیدار.

هاردکور بازی های PC است که هنوز هم یک پیشنهاد خطرناک است، اما در اینجا عملکرد می افتد جایی بین Lenovo به طور مشابه مجهز و Asus: بازی Battlefield 3 هنوز به زشت 1024 x 768 و تنظیمات پایین قفل شده است، اما من موفق به بالا بردن سرزمین های مرزی 2 تا 768 * 1366 قطعنامه با آب نبات چشم خاموش. شما می خواهم شانس بهتری را با عنوان بزرگتر و یا کمتر خواهان داشته باشد. در سمت به علاوه، مصرف برق نسبتا کم است: LX835 حدود 41 وات در دور آرام را به خود جلب کرد، در حدود یک وات هنگام خواب، و کوتاه از 0.6 وات زمانی که به طور کامل خاموش.

6.0 / 10
سونی VAIO L
سونی VAIO L

 

 

تا کنون، من شده است اشاره کرده ایم همه در یک کامپیوتر که دارای ورودی HDMI، در تلاش برای بیشتر شبیه به یک تلویزیون است. سونی VAIO L می رود کمی بیشتر: این تلویزیون است، کاملا به معنای واقعی کلمه. این تیونر تلویزیون، کنترل از راه دور تلویزیون، و یک دکمه تلویزیون اختصاص داده شده در بالای دستگاه. نه تنها یک ورودی HDMI و یک فیش های کواکسیال، بلکه آنالوگ ورودی ویدئو RCA و اترنت و پورت USB اختصاصی برای به روز رسانی سیستم عامل دستگاه تلویزیون و نمایش عکس ها از یک دوربین متصل وجود دارد. شما می توانید تمام تنظیمات نیز همین تصویر را به شما می خواهم در تلویزیون سونی را تنظیم کنید. تفاوت، البته، این است که VAIO L ویندوز 8 کامپیوتر در داخل آن پوسته همان.

برای $ 1،199.99، مدل ورود به سطح می آید با یک هسته پردازنده 2.5GHz دو هسته I5، حافظه 4GB RAM، 1TB از ذخیره سازی، و 24 اینچ، صفحه نمایش صفحه نمایش لمسی 1080P، اما ما در درجه اول سعی $ 1،499.99 مدل با چهار هسته ای هسته 2.4GHZ CPU پردازنده Core i7، 8GB RAM، 2TB از ذخیره سازی، گرافیک کارت گرافیک GeForce GT 620M و یک درایو Blu-ray. شما همچنین می توانید یک صفحه نمایش 3D برجسته و به مراتب قوی تر کارت گرافیک GeForce GT 640M GPU اضافه کنید، اما سونی باعث می شود شما هر دو اضافه کنید اگر شما می خواهید یا (و مستلزم آن است که پردازنده چهار هسته ای و درایو Blu-ray و همچنین)، بنابراین شما می خواهم که به صرف حداقل از $ 1،724.99 به دریافت هر کدام از آن دسته از اجزا حق بیمه.

 


:: موضوعات مرتبط: بهترین , اخبار , سخت افزار , all in one , ,
:: برچسب‌ها: all in one , desktops , desktop , pc , pcs , کامپیوتر , دسکتاپ , پی سی , برتر , برترین , 10 , لیست ,



بهترین همه در یک کامپیوتر
نوشته شده در یک شنبه 12 خرداد 1398
بازدید : 246
نویسنده : aryan

 

 

stock all-in-one AIO roundup 1020
 

:: موضوعات مرتبط: pc , جدید ترین , بهترین , اخبار , ,
:: برچسب‌ها: all in one , desktops , desktop , pc , pcs , کامپیوتر , دسکتاپ , پی سی , برتر , برترین , 10 , لیست ,



سیستم عامل آندروید
نوشته شده در شنبه 11 خرداد 1398
بازدید : 239
نویسنده : aryan

همه چیز در مورد سیستم عامل آندروید

کمتر از سه سال پیش زمانی که سیستم عامل آندروید برای نخستین بار توسط کنسرسیومی به رهبری گوگل معرفی شد، کمتر کسی پیش‌بینی می‌کرد که در این مدت کوتاه این سیستم عامل موفق به پیشی گرفتن از سیستم عامل‌های پرطرفدار و جا افتاده‌ تلفن همراه چون ویندوزموبایل، لینوکس و پالم شده و خود را به عنوان تهدیدی جدی برای رقبایی چون سیمبین، RIM و آیفون نشان دهد. آندروید پا را از این هم فراتر گذاشته و علاوه بر حضور قدرتمند در بازار تلفن‌های همراه هوشمند، وارد عرصه‌های دیگری مانند تبلت‌ها و حتی تلویزیون نیز شده است.

کمتر از سه سال پیش زمانی که سیستم عامل آندروید برای نخستین بار توسط کنسرسیومی به رهبری گوگل معرفی شد، کمتر کسی پیش‌بینی می‌کرد که در این مدت کوتاه این سیستم عامل موفق به پیشی گرفتن از سیستم عامل‌های پرطرفدار و جا افتاده‌ تلفن همراه چون ویندوزموبایل، لینوکس و پالم شده و خود را به عنوان تهدیدی جدی برای رقبایی چون سیمبین، RIM و آیفون نشان دهد. آندروید پا را از این هم فراتر گذاشته و علاوه بر حضور قدرتمند در بازار تلفن‌های همراه هوشمند، وارد عرصه‌های دیگری مانند تبلت‌ها و حتی تلویزیون نیز شده است.

به نوشته ی هومن کبیری،  رشد اعجاب‌آور آندروید به گونه‌ای بوده است که بسیاری از کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند این سیستم عامل تا سال ۲۰۱۲ دومین سیستم عامل پرطرفدار تلفن‌های همراه جهان خواهد بود. تخمینی که نه تنها دور از دسترس نمی‌نماید بلکه بسیار محافظه‌کارانه به شمار می‌رود. چرا که با روند رشد این سیستم عامل و اقبال شرکت‌های مختلف به آن، کسب رتبه اول نیز برای آندروید چندان دور از ذهن نیست. مروری خواهیم داشت بر تاریخچه و روند شکل‌گیری این سسیتم عامل، موفقیت‌ها و چشم‌انداز آتی آن.

معنای آندروید
پیش از ورود به اطلاعات مربوط به آندروید، نخست به نام آن می‌پردازیم. بنابر ترجمه دیکشنری کمبریج، آندروید این گونه تعریف شده است: «یک ربات (ماشینی که به وسیله کامپیوتر کنترل می‌شود) که به گونه‌ای ساخته شده تا شکل ظاهری شبیه به انسان داشته باشد.» شاید بتوان نزدیک‌ترین معنی در زبان فارسی به آندروید را آدم آهنی یا آدم ماشینی دانست.

از مدیریت شرکت کوچک آندروید تا مدیریت پروژه در خلاق‌ترین شرکت جهان
در ماه ژوئیه سال ۲۰۰۵ گوگل شرکت آندروید در پالو آلتوی کالیفرنیا را خرید. شرکت کوچک آندروید که توسط اندی روبین، ریچ ماینرز، نیک سیرز و کریس وایت پایه‌گذاری شده بود، در زمینه تولید نرم‌افزار و برنامه‌های کاربردی برای تلفن‌های همراه فعالیت می‌کرد. اندی روبین مدیر ارشد اجرایی این شرکت پس از پیوستن آندروید به گوگل به سمت قائم‌مقام مدیریت مهندسی این شرکت و مسئول پروژه آندروید در گوگل منصوب شد.

در واقع می‌توان روبین را پایه‌گذار آندروید دانست. چرا که وی علاوه بر اینکه ایده تولید آندروید را در شرکت کوچک خود پرورش داد، در سمت مدیر این پروژه در شرکت گوگل توانست ایده خود را پیاده‌سازی کند و سیستم عامل آندروید را با نام شرکت کوچک پیشین خود روانه بازار نماید.

تیم آندروید به رهبری روبین فعالیت خود را برای تولید پلتفرم موبایل مبتنی بر کرنل لینوکس آغاز کردند. درز اخباری از فعالیت‌های این تیم به خارج از گوگل، سبب بروز شایعاتی مبنی بر تمایل گوگل به تولید تلفن همراه در اواخر سال ۲۰۰۶ گردید. این شایعات زمانی بیشتر قوت گرفت که در سپتامبر ۲۰۰۷ نشریه اینفورمیشن ویک در گزارشی خبر از ثبت چندین حق امتیاز و اختراع در حوزه تلفن همراه توسط گوگل داد.

تولد یک آدم آهنی!
با اعلام زمان کنفرانس خبری شرکت گوگل در نوامبر سال ۲۰۰۷ دیگر تمامی رسانه‌ها و افکار عمومی جهان چشم انتظار مشاهده نخستین تلفن همراه ساخت گوگل بودند. ولی غافلگیری بزرگ رخ داد. هیچ خبری از «یک» گوشی تلفن همراه نبود بلکه خبر داغ آن روز در مورد ورود صدها تلفن همراه در سال‌های پیش رو بود که توسط شرکت‌های مختلف تولید می‌شد. «اتحادیه گوشی باز» یا Open Handset Alliance در روز ۵ نوامبر ۲۰۰۷ اعلام موجودیت کرد.

۳۴ شرکت فعال در زمینه تولید نرم‌افزار، تولید گوشی‌های تلفن همراه، اپراتور تلفن همراه و تولید کننده نیمه رساناها و پردازنده‌های تلفن همراه اعضای مؤسس این اتحادیه بودند. در میان نام‌های مشهور در بین اعضای مؤسس، شرکت‌هایی چون سامسونگ، LG، موتورولا، HTC، T-Mobile، NTT DoCoMo، اینتل، Nvidia، تگزاس اینسترومنتس، کوآلکام، برادکام، تلفونیکا، اسپرینت، eBay و البته گوگل به چشم می‌خوردند. اریک اشمیت مدیر ارشد اجرایی گوگل در این مراسم گفت: «اعلام امروز بسیار جاه‌طلبانه‌تر از معرفی تنها «یک» تلفن گوگلی است که در چند هفته اخیر توسط رسانه‌ها پیش‌بینی شده بود.

از دیدگاه ما پلتفرمی که ما ارائه کرده‌ایم، هزاران تلفن گوناگون را به بازار روانه خواهد کرد.» نخستین گوشی مبتنی بر آندروید توسط شرکت HTC با همکاری T-Mobile تولید شد. این گوشی که به فاصله کمتر از یک سال از تشکیل اتحادیه Open Handset Alliance یعنی در ۲۲ اکتبر ۲۰۰۸تولید شد، در بازارهای مختلف به نام‌های HTC Dream، T-Mobile G1 و Era G1 به بازار عرضه گردید.

آدم آهنی تقویت می‌شود
نهم دسامبر ۲۰۰۸ روز تاریخی دیگری برای آندروید بود. در این روز ۱۴ عضو جدید از نام‌های معروف صنعت تلفن همراه جهان به اتحادیه Open Handset Alliance پیوستند. در بین این نام‌ها باید به سونی اریکسون، اریکسون، توشیبا، آسوس، گارمین، هوآوی و آرم اشاره کرد. روند پیوستن شرکت‌های بزرگ به اتحادیه تا به امروز نیز ادامه داشته است و شرکت‌هایی چون ایسر، آلکاتل، لنوو، شارپ، فاکسکان، NEC، کیوسرا، NXP، ST-Ericsson، مارول، ZTE و دل نیز از جمله شرکت‌هایی بوده‌اند که به جمع پشتیبانی کنندگان آندروید پیوسته‌اند.

 

کپی‌رایت و حق امتیاز
حق امتیاز آندروید به صورت اپن سورس بر اساس حق امتیاز آپاچی یا Apache License ارائه می‌گردد. بر این اساس شرکت‌های عضو اتحادیه می‌توانند با دسترسی به کدهای اصلی آندروید آن را مطابق دلخواه خود تغییر دهند و کد تغییر یافته را بدون عودت دادن برای خود حفظ کنند.

ویرایش‌های آندروید با طعم شیرینی‌جات و دسرها!
گوگل ویرایش‌های گوناگون آندروید را علاوه بر شماره ویرایش با نام یک شیرینی یا دسر معرفی می‌کند. این نام البته از ترتیب حروف الفبا برای حرف اول آن نام نیز پیروی می‌کند به گونه‌ای که ویرایش‌های منتشر شده آندروید تا به امروز به این نام‌ها بوده‌اند:

Cupcake که نوعی کیک کوچک شبیه به کیک یزدی ایرانی است ولی با اندازه‌ای کمی بزرگ‌تر برای ویرایش ۵/۱ آندروید، Donut که در ایران هم به همان نام شهرت دارد و نوعی پیراشکی محسوب می‌شود، برای ویرایش ۶/۱، Éclair که نوعی شیرینی خامه‌ای است شبیه به لطیفه ولی با اندازه بزرگ‌تر برای ویرایش‌های ۲ و ۱/۲، Froyo (مخفف Frozen yogurt ) نوعی دسر است که با ماست یخ زده تهیه می‌شود برای ویرایش ۲/۲٫ نام ویرایش بعدی آندروید هم Gingerbread یا نان زنجفیلی گذاشته شده است. همان گونه که مشاهده می‌شود ترتیب نام‌های شرینی‌ها و دسرها بر اساس حروف الفبا است. حالا که طعم این ویرایش‌ها را چشیدیم شاید بهتر باشد سری هم به ویژگی‌های فنی آنها بزنیم.

آندروید نسخه ۵/۱ یا Cupcake
نسخه ۵/۱ آندروید نخستین نسخه‌ای بود که به طور رسمی منتشر شد. این نسخه آندروید مبتنی بر کرنل لینوکس ۲٫۶٫۲۷ بود. از جمله قابلیت‌هایی که در این ویرایش گنجانده شده بود، باید به موارد زیر اشاره کرد:
• امکان ضبط فیلم از طریق دوربین فیلمبرداری آن
• فرستادن فیلم به سایت Youtube و عکس به سایت Picasa به صورت مستقیم از روی گوشی
• صفحه کلید مجازی با قابلیت پیش‌بینی کلمات وارد شده
• پشتیبانی از پخش استریوی موسیقی از طریق بلوتوث (A2DP) و کنترل پخش موسیقی یا ویدیو از طریق بلوتوث (AVRCP). • قابلیت اتصال اتوماتیک به دستگاه‌های بلوتوث
• امکان شخصی‌سازی صفحه اصلی با استفاده از ویجت‌ها و یا پرونده‌های شخصی
• جابجایی انیمیشنی تصاویر به هنگام عوض شدن صفحات

آندروید نسخه ۶/۱ یا Donut
در ۱۵ سپتامبر ۲۰۰۹ آندروید نسخه ۶/۱ یا دونات منتشر شد. این نسخه آندروید مبتنی بر کرنل لینوکس نسخه ۲٫۶٫۲۹ بود و قابلیت‌های زیر را به آندروید افزود:
• بهبود در سرویس آندروید مارکت
• رابط کاربری یکپارچه برای دوربین عکسبرداری، دوربین فیلمبرداری و گالری تصاویر
• امکان انتخاب چند عکس برای پاک کردن در منوی گالری
• به‌روزرسانی ویژگی جست‌وجوی صوتی
• به‌روزرسانی ویژگی جست‌وجو با قابلیت جست‌وجو در موارد نشانه‌گذاری شده (Bookmarks)، تاریخچه (History)، اسامی (Contacts) و وب از صفحه اصلی (Home Screen)
• پشتیبانی از تکنولوژی‌های به‌روز شده CDMA/EVDO، ۸۰۲٫۱x، VPN و موتور Text to speech
• پشتیبانی از رزولوشن WVGA برای صفحه نمایش
• افزوده شدن قابلیت‌های حرکتی در سیستم عامل و ابزار برنامه‌نویسی برای برنامه‌نویسان

نسخ ۲ و ۱/۲ یا Éclair
هر دو نسخه ۲ و ۱/۲ آندروید مانند نسخه ۶/۱ مبتنی بر کرنل لینوکس ۲٫۶٫۲۹ طراحی شده‌اند. آندروید ویرایش ۲ در ۲۶ اکتبر ۲۰۰۹ معرفی شد. در سوم دسامبر ۲۰۰۹ SDK نسخه ۲٫۰٫۱ معرفی شد و SDK ویرایش ۱/۲ در ۱۲ ژانویه ۲۰۱۰ منتشر گردید. اهم امکانات اضافه شده در این نسخ به شرح زیر هستند:

• سرعت سخت‌افزاریِ بهبود یافته
• ویژگی چند لمسی Multi Touch
• پشتیبانی از رزولوشن‌های بیشتر برای صفحه نمایش
• رابط کاربری به‌روزرسانی شده
• مرورگر اینترنتی با قابلیت پشتیبانی از HTML5
• دفترچه تلفن به‌روزرسانی شده
• گوگل مپ نسخه ۳٫۱٫۲

• پشتیبانی از Microsoft Exchange
• افزوده شدن امکان فلاش داخلی برای دوربین
• افزوده شدن زوم دیجیتال دوربین
• به‌روزرسانی صفحه کلید مجازی
• پشتیبانی از بلوتوث نسخه ۱/۲
• اضافه شدن قابلیت کاغذ دیواری‌های متحرک
• اضافه شدن امکان ارسال فایل با استفاده از بلوتوث

نسخه ۲/۲ یا Froyo
آندروید نسخه ۲/۲ در ۲۰ مه ۲۰۱۰ معرفی شد. این ویرایش آندروید مبتنی بر کرنل لینوکس نسخه ۲٫۶٫۳۲ است و قابلیت‌های زیر به آن اضافه شده است:
• افزایش سرعت سیستم عامل، حافظه و عملکرد سیستم بین ۲ تا ۵ برابر نسخه ۲
• افزایش سرعت اجرای برنامه‌های کاربردی با استفاده از تکنیک‌های JIT
• اضافه شدن موتور جاوا اسکریپت V8 کروم به مرورگر اینترنتی
• افزایش پشتیبانی از Microsoft Exchange با قابلیت‌هایی چون سیاست حریم شخصی به‌روز شده، همسان‌سازی تقویم و …)
• آندروید مارکت به‌روز شده با قابلیت به‌روزرسانی خودکار برنامه‌های کاربردی
• شماره‌گیری صوتی و انتقال دفترچه تلفن از طریق بلوتوث
• امکان نصب برنامه‌های کاربردی بر روی حافظه‌های جانبی
• پشتیبانی از فلش نسخه ۱/۱۰ • بهبود عملکرد دوربین در حالت‌های عکس و فیلمبرداری

در انتظار نان زنجفیلی
هر چند نام ویرایش بعدی آندروید منتشر شده است ( Gingerbread یا نان زنجفیلی) ولی هنوز خبر موثقی از شماره ویرایش بعدی و امکانات آن منتشر نشده است. باید تا زمستان صبر کرد و دستپخت گوگل را بار دیگر و این بار در پخت نان زنجفیلی امتحان کرد.

میزان محبوبیت نسخه‌های مختلف آندروید
آخرین آمار منتشره از سوی گوگل در خصوص میزان محبوبیت نسخ مختلف آندروید نشان می دهد که طعم شیرینی خامه‌ای برای کاربران دلچسبتر بوده است. عمده‌ترین دلیل این امر هم ارائه نسخه بروزرسانی به ویرایش ۱/۲ از سوی موتورولا برای پرطرفدارترین گوشی آندروید یعنی دروید بوده است.

   

 

بر اساس آمار مننتشر شده، در هفته منتهی به شانزدهم ژوئن ۲۰۱۰، نیمی از گوشی‌های آندروید موجود در بازار به سیستم عامل نسخه ۱/۲ یا همان Éclair مجهز بوده‌اند و پس از آن نسخه ۶/۱ با ۲۵ درصد محبوب‌ترین نسخه بوده است که با فاصله کمی به نسبت نسخه ۵/۱ در جایگاه دوم قرار گرفته است. سایر نسخ آندروید هم در مقایسه با این سه نسخه سهمی بسیار ناچیز دارند بگونه‌ای که مجموع سهم بازار سایر نسخ آندروید تنها ۵/۰ درصد سهم بازار را تشکیل می‌دهد.

سرعت انتشار ویرایش‌های آندروید فرصت‌ها و تهدید‌ها
آندروید با سرعت اعجاب‌آوری در حال پیشرفت است. در کمتر از ۱ سال و از سپتامبر ۲۰۰۹ چهار ویرایش اصلی این سیستم عامل یعنی ویرایش‌های ۶/۱، ۲، ۱/۲ و ۲/۲ منتشر شده است. این امر باعث شده تا تنها برخی از شرکت‌ها که به طور متمرکز و با تمام توان بر روی این سیستم عامل کار می‌کنند، مانند موتورولا و HTC، بتوانند همگام با ارائه ویرایش‌های جدید آندروید گوشی‌های خود را به‌روز کنند ولی سایر شرکت‌ها رفته رفته در حال عقب افتادن از این قافله هستند. به عنوان مثال باید به شرکت سونی اریکسون اشاره کرد.

این شرکت نخستین گوشی آندرویدی خود را با نام XPERIA X10 که مبتنی بر آندروید نسخه ۶/۱ است، به بازار معرفی کرد. سونی اریکسون رابط کاربری ویژه خود و امکانات ابتکاری فراوانی به X10 افزوده است. اوایل بهار سال جاری سونی اریکسون با خوشحالی اعلام کرد که قصد دارد تا پایان سال جاری میلادی گوشی‌های X10 خود را با نسخه ۱/۲ آندروید به‌روزرسانی کند. کمتر از دو هفته بعد نسخه ۲/۲ آندروید منتشر شد و شرکت‌های موتورولا و گوگل در همان زمان اعلام کردند که گوشی‌های دروید و نگزوس وان خود را تا یک ماه بعد به آندروید ۲/۲ مجهز خواهند ساخت.

اتفاقی که شاید ۶ ماه بعد برای X10 سونی اریکسون بیفتد! چنین وضعیتی برای شرکت‌های بزرگی چون سامسونگ و ال‌جی نیز وجود دارد. این شرکت‌ها هم هنوز نتوانسته‌اند سرعت واکنش خود را با سرعت سرسام‌آور پیشرفت آندروید هماهنگ سازند. در صورتی که این شرکت‌ها نتوانند به چنین هماهنگی دست یابند، شکاف بین تولیدکنندگان پیشروی آندروید یعنی موتورولا و HTC با بقیه بسیار بیشتر خواهد شد.

در هر حال به نظر می‌رسد گوگل باید فکری به حال فاصله ایجاد شده بین رقبا بکند وگرنه بروز این ناهماهنگی بازار را نیز دچار آشفتگی خواهد کرد. همان گونه که در سطور پیشین نیز ذکر شد در حالی که گوگل خود را برای ارائه نان زنجفیلی یعنی نسخه بعد از ۲/۲ آندروید آماده می‌کند، هنوز نیمی از دستگاه‌های آندروید فعال، از نسخه‌های پایین‌تر از ۱/۲ استفاده می‌کنند و این بدان معنا است که گوگل بسیار سریع‌تر از یارانش در اتحادیه Open Handset Alliance حرکت کرده است و آنها نتوانسته‌اند خود را با آن همراه سازند.

سهم بازار آندروید
سهم بازار آندروید در مقایسه با سایر سیستم‌های عامل تلفن‌های هوشمند، رشد اعجاب‌آور آندروید را نشان می‌دهد. آندروید برای نخستین بار در سه ماهه اول سال ۲۰۱۰ توانست گوشی‌های بیشتری از مهم‌ترین رقیب خود یعنی اپل به فروش برساند. برخی کارشناسان بر این باور هستند که اگر گوگل موفق شود اپل را از پیش روی خود بردارد RIM سیمبین را نیز پشت سر خواهد گذاشت. گروهی از کارشناسان، استراتژی آندروید در مقابله با اپل را با استراتژی مایکروسافت در اوایل دهه ۱۹۷۰ مقایسه می‌کنند.

 

جایی که مایکروسافت توانست با فروش حق امتیاز استفاده از سیستم عامل خود به سایر شرکت‌ها به سلطه مکینتاش خاتمه دهد و حالا گوگل به همین استراتژی و به کمک بزرگ‌ترین تولید کنندگان تلفن همراه مانند سامسونگ، ال‌جی، سونی اریکسون، موتورولا و اچ تی سی، قصد دارد روند رشد آیفون اپل را متوقف سازد و به نظر می‌رسد تا حد زیادی هم موفق بوده است. بر اساس آمار ارائه شده توسط شرکت Admob در آوریل ۲۰۱۰ تعداد کل گوشی‌های آیفون موجود در بازار ایالات متحده آمریکا ۷/۱۰ میلیون دستگاه بوده است. این در حالی است که تعداد گوشی‌های مبتنی بر آندروید ۷/۸ میلیون دستگاه بوده است.

 

ذکر این نکته ضروری است که نخستین گوشی آیفون در ۲۹ ژوئن ۲۰۰۷ به بازار عرضه شد در حالی که نخستین گوشی مبتنی بر آندروید بیش از یک سال بعد و در اکتبر ۲۰۰۸ روانه بازار شد. اما به غیر از اپل بقیه رقبا نیز از دست آندروید جان به در نبرده‌اند. آندروید در سه ماهه نخست سال ۲۰۱۰ توانست سهم بازار خود را از ۶/۱ درصد در مدت زمان مشابه در سال گذشته به ۶/۹ درصد برساند و با پشت سر گذاشتن ویندوز موبایل و لینوکس در رده چهارم پرطرفدارترین سیستم عامل تلفن‌های همراه هوشمند قرار گیرد.

با اقبال بیشتر سایر تولید کنندگان به گوشی‌های آندروید به نظر می‌رسد روند رشد این سیستم عامل نه تنها کند نگردد بلکه شتاب بیشتری نیز پیدا کند. تاکنون بالغ بر ۶۱ مدل دستگاه مبتنی بر آندروید با ۲۱ برند مختلف تولید شده است. بنابر آخرین گزارش‌ها در حال حاضر هر روز یکصدهزار گوشی مبتنی بر آندروید به فروش می‌رسد. با نرخ کنونی گوگل ۳۶ میلیون گوشی در سال به فروش خواهد رساند. این رقم زمانی معنا پیدا می‌کند که بدانیم شرکت اچ تی سی، چهارمین تولید کننده تلفن‌های همراه هوشمند در جهان سالانه ۱۷ میلیون گوشی تلفن همراه به فروش می‌رساند. اچ تی سی پیش از این ۷۰ درصد گوشی‌های مبتنی بر آندروید را تولید می‌کرد.

رقمی که اکنون به زحمت به ۵۰ درصد می‌رسد. با نرخ کنونی و در صورت ثابت ماندن نرخ فروش آیفون، آندروید خواهد توانست اپل را نیز پشت سر گذاشته و خود را به عنوان تهدیدی جدی برای RIM مطرح کند. شرکت‌های بزرگ تولید تلفن همراه اعلام کرده‌اند قصد دارند تولید گوشی‌های مبتنی بر آندروید خود را شتاب بخشند. فعال‌ترین تولیدکننده گوشی‌های مبتنی بر آندروید یعنی موتورولا اعلام کرده تا پایان سال جاری میلادی ۲۰ مدل گوشی مبتنی بر آندروید به بازار عرضه خواهد کرد. شرکت ال‌جی هم اعلام کرده است قصد دارد همین تعداد گوشی را تا پایان سال جاری با سیستم عامل آندروید به بازار عرضه نماید.

سامسونگ دومین تولیدکننده تلفن‌های همراه در جهان هم اعلام کرد نیمی از گوشی‌های تلفن همراه هوشمند این شرکت در سال ۲۰۱۰ مبتنی بر آندروید خواهند بود. بقیه تولیدکنندگان هم هر روز علاقه بیشتری به تولید گوشی‌های تلفن همراه مبتنی بر آندروید از خود نشان می‌دهند. با این اوصاف انتظار می‌رود آندروید بتواند جهشی شگرف در سهم بازار را رقم زند.

دستگاه‌های شاخص مبتنی بر آندروید
در بین شرکت‌های تولید کننده تلفن‌های همراه هوشمند مبتنی بر آندروید دو شرکت موتورولا و HTC تحرک بسیار گسترده‌تری به نسبت سایر رقبا دارند. موتورولا که زمانی دومین تولیدکننده تلفن همراه جهان بود، پس از زیان‌دهی در دوره‌های مالی متوالی و کاهش چشمگیر سهم بازار در موقعیتی بحرانی قرار گرفته بود، با تغییر ناگهانی استراتژی خود و کنار نهادن سایر سیستم‌های عامل تلفن همراه از قبیل ویندوز موبایل، سیمبین و لینوکس موبایل، تمامی تلاش خود را بر طراحی گوشی‌های مبتنی بر آندروید معطوف ساخت.

 

این شرکت توانست با استراتژی جدید خود چندین مدل گوشی هوشمند مبتنی بر آندروید به فروش برساند و با این کار پس از مدت‌ها سودآوری را تجربه کند. موتورولا رابط کاربری ویژه آندروید مختص به خود را با نام MOTOBLUR طراحی کرده و بر روی گوشی‌های خود قرار داده است. به نظر می‌رسد با توجه به توانمندی‌های این شرکت که خالق تلفن همراه به شمار می‌رود، بتوان از هم اکنون موتورولا را طلایه‌دار آندروید دانست. در خصوص HTC هم باید گفت هر چند این شرکت به موازات تولید گوشی‌های مبتنی بر آندروید به تولید گوشی‌های با سیستم عامل ویندوز موبایل هم می‌پردازد ولی رفته رفته، توان خود را بیشتر بر تولید گوشی‌های مبتنی بر آندروید هدایت می‌کند.

 

HTC علاوه بر تولید گوشی با برند خود به تولید گوشی‌های با برند سایر شرکت‌ها هم می‌پردازد و گوشی نگزوس وان شرکت گوگل یکی از همین نمونه‌ها است. گوگل تولید نخستین گوشی با نام تجاری خود را پس از اینکه شرکت سونی اریکسون از تولید آن با برند گوگل سر باز زد به HTC سپرد. بنابر آخرین آمار ارائه شده از سوی AdMob بر اساس اطلاعات ترافیک دیتای ماه مارس ۲۰۱۰، چیزی در حدود یک سوم تلفن‌های همراه فعال مبتنی بر آندروید، مدل دروید شرکت موتورولا هستند. پس از دروید گئشی‌های مدل Hero با ۱۹ درصد، Dream یا همان T-Mobile G1 با ۱۱ درصد و Magic هم با ۱۱ درصد در رده‌های بعدی قرار دارند.

آندروید مارکت
آندروید مارکت سرویس فروش نرم‌افزار‌های کاربردی برای گوشی‌های آندروید است. یک برنامه کاربردی ویژه آندروید مارکت به صورت از پیش بارگذاری شده بر روی گوشی‌های آندروید نصب گردیده و به کاربران امکان می‌دهد نرم‌افزار‌های مورد نیاز خود را خریداری و دانلود کنند. البته تمامی نرم‌افزار‌های موجود در آندروید مارکت فروشی نیستند بلکه بیش از نیمی از نرم‌افزارهای موجود در آندروید مارکت به صورت رایگان عرضه می‌شوند و از این نظر آندروید بیشترین درصد نرم‌افزارهای رایگان را در بین تمامی سیستم‌های عامل تلفن‌های همراه هوشمند در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

هر برنامه‌نویس با ثبت نام، امکان فروش برنامه‌های خود در آندروید مارکت را دارد. ۷۰ درصد از مبلغ فروش برنامه‌های کاربردی به برنامه‌نویس تعلق می‌گیرد و ۳۰ درصد مابقی بین اپراتورها توزیع می‌شود. بر اساس سیاست‌های گوگل در حال حاضر تمامی برنامه نویسان عضو پروژه آندروید از سراسر جهان می‌توانند برنامه‌های کاربردی رایگان خود را از طریق آندروید مارکت در ۴۶ کشور عرضه کنند. برای اینکار کافی است برنامه نویسان فرمی مختصر را تکمیل کرده و البته ۲۵ دلار حق عضویت هم به گوگل بپردازند.

ولی تنها برنامه‌نویسان ساکن در نه کشور اتریش، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، هلند، اسپانیا، انگلستان و ایالات متحده آمریکا می‌توانند برنامه‌های خود را برای فروش در ۱۳ کشور استرالیا، اتریش، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، هلند، نیوزلند، اسپانیا، سوییس، انگلستان و ایالات متحده آمریکا در معرض بازدید خریداران قرار دهند و سایر کشورها امکان مشاهده و خرید برنامه‌های غیر رایگان را ندارند.

نکته جالب توجه در این زمینه عدم حضور حتی یک کشور از منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (به غیر از اسرائیل) در لیست چهل و شش کشوری است که امکان دسترسی به آندروید مارکت را دارند! این در حالی است که گوشی‌های مجهز به آندروید از سوی اغلب شرکت‌های بزرگ از جمله موتورولا، HTC، سونی اریکسون و ال جی در این منطقه مدت‌ها است که به بازار عرضه شده‌اند.

تعداد برنامه‌های کاربردی موجود در آندروید مارکت تاکنون نزدیک به ۵۰۰۰۰ بوده است این در حالی است که برنامه‌های کاربردی موجود در iTune برای گوشی آیفون به ۱۷۵۰۰۰ برنامه بالغ می‌شود و از این منظر به نظر می‌رسد که آندروید راهی دراز برای سبقت گرفتن از آیفون در پیش دارد. ولی در هر حال باید این نکته را هم در نظر داشت که هرچند تعداد برنامه‌های کاربردی نشانگر اقبال برنامه‌نویسان به پلت فرم موردنظر است، ولی تعداد بسیار زیاد برنامه‌ها برای کاربران همیشه هم خوب نیست.

چرا که آنان را مجبور می‌سازد تا جستجویی سخت و طاقت فرسا را برای دستیابی به برنامه مورد علاقه خود تجربه کنند. گوگل کوشیده است دسترسی به برنامه‌های کاربردی آندروید را به شدت محدود ساخته و تمامی دسترسی کاربران را از طریق نرم‌افزار آندروید مارکت نصب شده بر روی گوشی کاربران کانالیزه نماید. گوگل تا بدانجا پیش رفته است که حتی دسترسی به اطلاعات و امکان جست‌وجوی برنامه‌های کاربردی آندروید از وب سایت رسمی آندروید مارکت از طریق کامپیوترهای شخصی، امکانپذیر نیست.

از طرف دیگر عدم امکان نصب نرم‌افزارهای دانلود شده بر روی کارت حافظه محدودیت دیگری است که کاربران برای دانلود برنامه‌ها از هر جای دیگری به غیر از آندروید مارکت با آن مواجه هستند. اما هنوز هم راه‌هایی برای دور زدن گوگل برای دستیابی به برنامه‌های کاربردی وجود دارد. بسیاری از برنامه‌نویسان از جمله شرکت‌های تولید برنامه‌های کاربردی نسخه قابل نصب برنامه‌های خود را علاوه بر آندروید مارکت از طریق وب سایت‌های خود نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

علاوه بر این برخی وب‌سایت‌ها اقدام به جمع‌آوری و در اختیار قراردادن برنامه‌های کاربردی پرطرفدار آندروید نموده‌اند. نمونه‌ای از این سایت‌ها Androlib و Androidzoom هستند. همچنین با نصب یک نرم‌افزار بر روی گوشی خود امکان خواهید یافت برنامه‌های دانلود شده بر روی کارت حافظه خود را بر روی گوشی نصب نمایید.

اگرچه با استفاده از راه‌هایی که گفته شد امکان نصب برخی نرم‌افزارها بر روی گوشی خود را خواهید داشت، ولی باید اذعان کرد که اغلب برنامه‌های آندروید به ویژه برنامه‌های اصلی آن که توسط خود گوگل طراحی شده‌اند، مانند نقشه‌های گوگل یا برنامه گاگلز (Goggles) تنها از طریق آندروید مارکت قابل دسترسی هستند. پس اگر می خواهید به برنامه های کاربردی اصلی آندروید دسترسی داشته باشید، باید از آندروید مارکت نصب شده بر روی گوشی خود استفاده کنید.

آندروید و گوگل تی وی
خوب اگر فکر کرده‌اید که کار شما با آندروید تمام شده است سخت در اشتباه هستید. اگر کار شما هم با آندروید تمام شده باشد، کار آندروید با شما تمام نشده است. بله این آدم آهنی سبز رنگ پس از رسوخ در تلفن‌های همراه شما قصد دارد وارد تلویزیون‌های شما هم بشود. به چشمان خود شک نکنید. درست خوانده‌اید آندروید به زودی در تلویزیون‌های شما نیز خواهد بود. در همایش Google I/O در ماه مه ۲۰۱۰ شرکت‌های گوگل، سونی، اینتل، لاجیتک، بست بای، ادوبی و دیش نتورک از عرضه تلویزیون‌های مبتنی بر آندروید خبر دادند.

 

تلویزیون‌هایی که به طور بی‌سیم به اینترنت متصل می‌شوند و علاوه بر اینکه امکان اتصال به شبکه‌های آنلاین پخش فیلم را دارند، از برنامه‌های کاربردی که برای نصب بر روی این تلویزیون‌ها تهیه می‌شوند نیز بهره خواهند برد.

 

آینده آندروید
مسلماً تب آندروید به این زودی فروکش نخواهد کرد. هجوم بی‌سابقه شرکت‌ها برای تولید محصولات مبتنی بر آندروید رفته رفته طیف گسترده‌تری از محصولات شامل تلفن همراه، تلویزیون، نت‌بوک و تبلت را در بر می‌گیرد. به نظر می‌رسد همه چیز به کام آندروید است و به سختی می‌توان تصور کرد سیطره این پدیده به سادگی قابل شکستن باشد. آدم آهنی بازیگوش سبز رنگ ما در مدت زمان کوتاهی که از تولدش می‌گذرد، نشان داده هر روز به دنبال غافلگیر کردن ما و سرک کشیدن به یکی دیگر از وسایل الکترونیکی ماست تا آن را نیز جولانگاه شیطتنت‌های دوست داشتنی خود نماید.


:: موضوعات مرتبط: تکنولوژی , موبایل , بهترین , اخبار , ,
:: برچسب‌ها: نسخه , سیستم , عامل , ها , اندروید , نون زنجبیلی , پاستیل ژله ای , Cupcake , Donut , دونات , Froyo , Éclair , , Gingerbread , نان زنجفیلی , نان زنجبیلی ,



تعداد صفحات : 5
صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد